Unboxing together boekenbox: juni

In de maand juni (2021) zijn wij begonnen met een nieuw concept in de webshop, namelijk onze together boekenbox. Onze together boekenbox is een boekenbox waarbij wij – wat betreft de goodies – een samenwerking zijn aangegaan met een andere onderneming. Met deze boekenbox kun je naast de nieuwste en beste boeken, ook andere leuke, bruikbare en grappige producten leren kennen. Producten waar je wellicht nog niet eerder over hebt gehoord of die je altijd al hebt willen proberen. Wij werken altijd samen met bedrijven waarvan wij denken dat ze een mooi (maatschappelijk) doel nastreven, goede kwaliteit leveren en een uniek product aanbieden.

Daarnaast zullen wij elke maand een artikel toevoegen, waarin wij iets meer vertellen over het gekozen bedrijf en welke goodies er in de together boekenbox zat.

De together boekenbox van de maand juni:
Voor de maand juni zijn wij een samenwerking aangegaan met HappySoaps. Dit is een nog redelijk jong bedrijf dat in 2019 is opgericht, door 2 jonge enthousiaste mannen. HappySoaps is een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Al hun producten zijn volledig plasticvrij en worden gemaakt in Nederland. 

Het doel van HappySoaps:
Plasticvrije verzorging voor iedereen, tegen een betaalbare en eerlijke prijs.

Wat voor soort producten verkoopt HappySoaps:
Bij HappySoaps kun je onder andere shampoo bars, conditioner bars of lippenbalsems kopen. Daarnaast bestaat hun assortiment uit nog veel meer plastic vrije verzorgingsproducten. 

Wat zat er in de juni together boekenbox:
In de juni together boekenbox zaten de volgende goodies:

  1. Shampoo bar (ter waarde van € 8,75)

Shampoo bar

2. Lippenbalsem (ter waarde van € 6,95)

Lippenbalsem

3. Handzeep (ter waarde van € 2,95)

Handzeep

Wil je meer weten over HappySoaps, bekijk dan hun website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.