De standaard boekenbox – roman

21.50

De geselecteerde roman voor de maand december is :

Lizzie Shane – ‘Kerstmis met een staartje’

De inwoners van Pine Hollow beschouwen hun stadje graag als de Mary Poppins onder de steden: vrijwel perfect in ieder opzicht. En dat is het ook, tenzij je lid bent van het buurtbestuur en ervoor moet zorgen dat alles zo perfect blijft.

Als Ben door een tragisch ongeluk zijn zus en zwager verliest, trekt hij in hun huis en neemt de zorg voor hun dochter Astrid op zich. Ook biedt hij schoorvoetend aan de taken van zijn zwager in het buurtbestuur over te nemen. Dat is met kerst geen pretje: Ben wordt gedwongen een moeilijke budgetbeslissing te nemen en sluit het plaatselijke hondenasiel. Dat neemt hondenliefhebber Ally hem niet in dank af. Zij heeft nog twaalf dagen de tijd om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden en is daarnaast vastbesloten wraak te nemen op deze harteloze ambtenaar. Maar als Ally Ben leert kennen, blijkt hij veel redelijker – en knapper – dan verwacht.

Deze box is te bestellen t/m 9 december 2020 tot 12:00 uur. De box zal na de 9e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 3 werkdagen – worden verstuurd.

 

Categorie:

Beschrijving

Onze standaard boekenboxen zijn geschikt voor degenen die graag boekenleggers verzamelen en geen behoefte hebben aan een gepersonaliseerde boekenbox. Ook met de standaard boekenboxen krijg je elke maand een leuke boekenbox op de deurmat, tegen een lagere prijs en met snellere verzending. Ook steun je met jouw aankoop van een standaard boekenbox (nog steeds) onze kleine onderneming.

Onze standaard boekenboxen zijn geschikt voor iedereen die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen. De standaard boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een standaard roman boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 unieke boekenleggers
  • Inclusief verzending in Nederland

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 320 pagina’s
  • Uitgegeven door Boekerij

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl