De eenmalige box – roman

23.95

De geselecteerde roman voor de maand november is :

Sally Hepworth – ‘De schoonmoeder’ :

Vanaf het moment dat Lucy haar schoonmoeder Diana ontmoet, weet ze dat het nooit echt zal klikken. Als voorvechtster van vrouwenrechten geniet Diana veel aanzien en ze is zeer beleefd en keurig. Maar ze is ook heel afstandelijk, en absoluut niet de schoonmoeder op wie Lucy had gehoopt. Andersom lijkt Diana zich ook een andere ideale schoondochter te hebben voorgesteld.

Tien jaar later wordt Diana dood aangetroffen. Naast haar ligt een briefje waarin staat dat ze niet meer verder kon met haar door kanker verwoeste lichaam. Maar als de autopsie plaatsvindt blijkt dat Diana helemaal geen kanker had. Wel zat er gif in haar bloed. Wat is er gebeurd? En wie weet er meer van? De breekbare familieverhoudingen, onderhuidse spanningen en lang verborgen geheimen komen langzaam aan de oppervlakte.

Deze box is te bestellen t/m 25 november 2019 tot 12:00 uur. De box zal na 25 november zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Categorie:

Beschrijving

Ben jij dol op de roman boeken van Liane Moriarty en Megan Abbott? Dan zul je dit boek van Sallly Hepworth – ‘De schoonmoeder’ ook zeer zeker waarderen. Dit boek zal voor iedereen die een schoonmoeder heeft, wel ergens een punt van herkenning geven.

Een roman boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.

‘De schoonmoeder’ is uitgegeven door Boekerij.