De eenmalige box – feelgood optie B

23.95

De geselecteerde feelgood optie B voor de maand november is :

Melissa Daley – ‘Winter in het kattencafe’ :

Het stadje Stourton-on-the-Hill, in de groene heuvels van de Cotswolds, heeft zijn eerste kattencafé. Hier woont Molly samen met haar kittens in een waar kattenparadijs, terwijl eigenaresse Debbie de gasten haar huisgemaakte delicatessen serveert. Maar zelfs in deze idyllische omstandigheden loopt niet alles volgens plan.

Als Debbies zus met een gebroken hart aanklopt bij het café, staat Debbie erop dat ze bij hen blijft logeren, zolang ze maar wil. Maar Linda komt niet alleen. De katten zijn flink van de kaart door de komst van haar woest keffende hond, Beau. En dit is niet het enige wat tegenzit – Molly’s bestaan wordt onverwacht bedreigd door een Siamese rivaal. Als een van haar kittens ook nog verdwijnt, is het maar de vraag of de aanstaande feestdagen wel zo feestelijk zullen zijn…

Deze box is te bestellen t/m 25 november 2019 tot 12:00 uur. De box zal na 25 november zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Categorie:

Beschrijving

Ben jij dol op katten en houd je van een lief en ontroerend feelgood verhaal? Dan is ‘Winter in het kattencafé’ het ideale boek voor jou deze maand.

Een feelgood boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.

‘Winter in het kattencafé’ is geschreven door Melissa Daley en is uitgegeven door A.W. Bruna uitgevers.