3 maanden lidmaatschap – feelgood

70.00

Melissa Daley – ‘Molly en het kattencafé’

Wanneer de jonge cypers Molly haar baasje verliest, wordt ze herplaatst in een huis met drie katten-hatende honden. Ze besluit het heft in eigen poot te nemen en een nieuw thuis te vinden. Maar als ze na een lange tocht door de hobbelige straten van Stourton loopt, lijkt een nieuw huis verder weg dan ooit…

Tot op een dag café-eigenaresse Debbie haar vindt. Net als Molly is ook Debbie zoekende. Pas gescheiden en met een dochter om voor te zorgen, doet ze alles wat ze kan om haar kwakkelende café draaiende te houden. Maar niet alleen financieel is het lastig, Debbie wordt ook tegengewerkt uit onverwachte hoek. Is de oplossing misschien dichterbij dan ze denkt? Zal het Debbie en Molly lukken om het tij te keren en het eerste kattencafé van de Cotswolds te openen? – De meest aaibare feelgoodroman van het jaar!

Deze box is te bestellen t/m de 25ste van deze maand tot 19:00 uur. De box zal na de 25ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd. 

Categorie:

Beschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om een feelgood lidmaatschap van 3 maanden af te nemen. Deze biedt korting en stopt automatisch na 3 maanden. Lees je graag de nieuwste feelgood verhalen en wil je niet elke maand een nieuwe bestelling moeten plaatsen, dan is een lidmaatschap een handige oplossing.

Een feelgood boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.