3 maanden lidmaatschap – roman

70.00

Mireille Geus – ‘Madame Jeanette’

Leonora is negen wanneer haar moeder overlijdt. Haar vader is niet in staat het gezin bij elkaar te houden. Leonora wordt bij haar tante in huis geplaatst en heeft geen idee waar haar broers en zus zijn. Als ze naar de middelbare school gaat, verhuist ze terug naar haar vader in Amsterdam; weer is ze alleen, zonder broers en zus.

Jaren later wordt Leonora door haar vriend verlaten. Hij mist een “thuisgevoel’ bij haar. Om de naderende feestdagen niet alleen te zijn, geeft Leonora zich op voor een Surinaamse kookcursus die afgesloten wordt met een diner op Eerste Kerstdag. Tijdens het koken komen weggedrukte herinneringen naar boven. Weten waar ze vandaan komt, helpt haar beslissen waar ze naartoe wil.

Deze box is te bestellen t/m de 25ste van deze maand tot 19:00 uur. De box zal na de 25ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Categorie:

Beschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om een roman lidmaatschap van 3 maanden af te nemen. Deze biedt korting en stopt automatisch na 3 maanden. Lees je graag de nieuwste romans en wil je niet elke maand een nieuwe bestelling moeten plaatsen, dan is een lidmaatschap een handige oplossing.

Een roman boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.