3 maanden lidmaatschap – roman

70.00

Katherine Center – ‘Mijn leven na jou’ 

Het leven lacht Margaret Jacobsen toe. Ze is net afgestudeerd, heeft nu al een geweldige baan, en haar vriend Chip is alles wat ze maar kan wensen. Maar op de dag dat al Maggies dromen uit lijken te komen, begint een nachtmerrie: Chip, een jonge piloot, neemt haar mee in een vliegtuig om haar hoog in de lucht een aanzoek te doen. Maar het vliegtuig crasht. Chip heeft geen schrammetje, Maggie een dwarslaesie…

Als Maggie bijkomt in het ziekenhuis, hoort ze dat ze misschien nooit meer zal kunnen lopen, en dat is het begin van een lange weg, vol tegenslagen, maar ook vol hoop. Ze leert dat de nieuwe Maggie misschien anders is dan ze zich had voorgesteld, maar dat ze sterker is dan ze ooit had kunnen denken, en dat je steun en liefde op de meest onverwachte plekken kan tegenkomen.

Deze box is te bestellen t/m 15 juli 2019 tot 19:00 uur. De box zal na de 15 juli 2019 zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – naar jou worden verstuurd.

Categorie:

Beschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om een roman lidmaatschap van 3 maanden af te nemen. Deze biedt korting en stopt automatisch na 3 maanden. Lees je graag de nieuwste romans en wil je niet elke maand een nieuwe bestelling moeten plaatsen, dan is een lidmaatschap een handige oplossing.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een maand tussen zit, waarbij het geselecteerde boek jou niet aanspreekt. In dat geval kan het lidmaatschap eenmalig met 1 maand worden verschoven. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@thebookshelf.nl

Een roman boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.