3 maanden lidmaatschap – thriller

70.00

David Koepp – Koelcel 

Roberto Diaz, eliteagent van het antibioterrorismeteam van het Pentagon, wordt op pad gestuurd om in Kiwirrkurra, een gehucht in de Australische outback, een mogelijke biochemische aanval te onderzoeken. Hij vindt iets wat nog veel verontrustender is: een extreem muterende schimmel, in staat om de wereld te verwoesten. Hij weet het gevaar te bezweren en slaat een monster van het materiaal op in een koelcel, in de diepste krochten van een militair opslagcomplex in de VS.

Ruim dertig jaar later horen twee beveiligingsagenten tijdens een nachtdienst in een Self Storage-complex een aanhoudende piep die ze niet kunnen negeren. Achter een alarmpaneel vinden ze de bron: er is een storing in een kelder. Ze gaan op onderzoek uit, maar weten niet dat ze zo de schimmel na decennialang woekeren een uitweg bieden…

Diaz is de enige die de dreiging kan stoppen. Hij haast zich naar de andere kant van het land om de beveiligers – een ex-gevangene en een alleenstaande moeder – te helpen. Het onwaarschijnlijke gelegenheidstrio heeft één angstaanjagende nacht de tijd om het huiveringwekkende organisme te isoleren. Is het genoeg om de mensheid te redden?

Deze box is te bestellen t/m 25 september tot 19:00 uur. De box zal na de 25ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Categorie:

Beschrijving

Lees je graag de nieuwste thrillers en wil je niet elke maand een nieuwe bestelling moeten plaatsen, dan is een lidmaatschap een handige oplossing. Je kunt ervoor kiezen om een thriller lidmaatschap van 3 maanden af te nemen, deze biedt korting en stopt automatisch na 3 maanden.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een maand tussen zit, waarbij het geselecteerde boek jou niet aanspreekt. In dat geval kan het lidmaatschap eenmalig met 1 maand worden verschoven. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@thebookshelf.nl

Een thriller boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.