3 maanden lidmaatschap – young adult

70.00

Nic Stone – ‘Wat zou Martin doen?’

Justyce McAllister haalt hoge resultaten op school, is aanvoerder van de debatclub en hij mag volgend jaar naar Yale. Maar dat doet er allemaal niet toe als een politieagent handboeien rond zijn polsen sluit. Uiteindelijk wordt Justyce weer vrijgelaten, zonder verdere aanklachten (en ook zonder excuus), maar het incident houdt hem bezig. Nu hij verhuisd is naar een betere wijk, wordt hij nog steeds lastiggevallen door de jongens uit zijn oude buurt en hij voelt zich ook niet welkom in zijn nieuwe klas. De enige uitzondering is Sarah Jane, Justyce’ knappe – en witte – debatpartner, van wie hij wenste dat hij haar niet zo leuk vond. Op een dag rijdt Justyce samen met zijn beste vriend Manny rond in de auto – raampjes open, muziek hard aan. Dat valt niet in goede aarde bij een automobilist die naast hen staat te wachten voor het stoplicht. Maar zijn twee brutale jongens die het volume net iets te hard zetten reden genoeg om een wapen te trekken?

‘Ongelooflijk, eerlijk, hartverscheurend! Een must-read!’ Angie Thomas, auteur van The Hate U Give

Deze box is te bestellen t/m de 25ste van deze maand tot 19:00 uur. De box zal na de 25ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd. 

 

Categorie:

Beschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om een young adult lidmaatschap van 3 maanden af te nemen. Deze biedt korting en stopt automatisch na 3 maanden. Lees je graag de nieuwste young adult boeken en wil je niet elke maand een nieuwe bestelling moeten plaatsen, dan is een lidmaatschap een handige oplossing.

Een young adult boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.