3 maanden lidmaatschap – young adult

70.00

Melissa Brayden – ‘Overgave’

Anastasia Mikhelson staat op het punt de prima ballerina van het New York City Ballet te worden. Ze heeft keihard moeten werken en veel op moeten geven om de beste te worden. Dat veel mensen haar een ijskoningin vinden maakt haar niet uit – alles voor haar carrière.

Natalie Frederico kan ontzettend goed dansen. Ze is opgeleid als ballerina, maar ze had meer vrijheid nodig en danst nu vooral modern. Dan krijgt ze onverwacht een plek aangeboden als gastdanser bij het New York City Ballet, en die kans kan ze natuurlijk niet laten lopen.

Als de twee elkaar voor het eerst ontmoeten klikt het niet echt. Anastasia vindt dat Natalie niets serieus neemt, terwijl Natalie juist gek wordt van hoe strikt Anastasia is. Wanneer ze samen moeten werken aan een nieuwe voorstelling, vliegen de vonken ervanaf. En niet alleen op het podium.

Deze box is te bestellen t/m de 25ste van deze maand tot 19:00 uur. De box zal na de 25ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

 

Categorie:

Beschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om een young adult lidmaatschap van 3 maanden af te nemen. Deze biedt korting en stopt automatisch na 3 maanden. Lees je graag de nieuwste young adult boeken en wil je niet elke maand een nieuwe bestelling moeten plaatsen, dan is een lidmaatschap een handige oplossing.

Een young adult boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.