3 maanden lidmaatschap – young adult

70.00

Sharon M. Draper – ‘In mijn hoofd’

‘In mijn hoofd’ gaat over Melody. Ze kan niet praten. Ze kan niet lopen. Ze kan niet schrijven. Ze heeft Cerebrale Parese, een hersenaandoening. Maar ze heeft ook een fotografisch geheugenen is de slimste van haar hele school – alleen kan ze dat aan niemand vertellen. Melody weigert zich te laten definiëren door haar ziekte en zal dat aan iedereen laten weten… hoe dan ook.

Sharon Draper schreef een ontroerend verhaal dat deels is geïnspireerd door de ervaringen van haar eigen dochter met dezelfde aandoening. Een boek dat je niet meer loslaat, dat je aan het denken zet en dat bij vlagen zorgt voor een vreselijk gefrustreerd gevoel.

Deze box is te bestellen t/m 15 juli 2019 tot 19:00 uur. De box zal na de 15 juli 2019 zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – naar jou worden verstuurd.

 

Categorie:

Beschrijving

Je kunt er ook voor kiezen om een young adult lidmaatschap van 3 maanden af te nemen. Deze biedt korting en stopt automatisch na 3 maanden. Lees je graag de nieuwste young adult boeken en wil je niet elke maand een nieuwe bestelling moeten plaatsen, dan is een lidmaatschap een handige oplossing.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een maand tussen zit, waarbij het geselecteerde boek jou niet aanspreekt. In dat geval kan het lidmaatschap eenmalig met 1 maand worden verschoven. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar info@thebookshelf.nl

Een young adult boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.