De boekenlegger boekenbox – Hot & Steamy Nederlandstalig

19.99

De geselecteerde Hot & Steamy NL voor juni is:

Ali Hazelwood – ‘De liefdes hypothese’

Promovendus Olive Smith gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. In paniek kust ze de eerste man die ze tegenkomt. Deze kus veroorzaakt niet alleen een reeks irrationele gevoelens, de gekuste persoon blijkt ook Adam Carlsen te zijn: een jonge professor en de grootste laboratoriumtiran van de campus. Al snel komt Olives wetenschappelijke carrière in het gedrang en ontdekt ze dat haar eigen hart onder de loep nemen nog ingewikkelder is dan een hypothese over liefde.

Deze box is te bestellen t/m dinsdag 21 juni 2022 tot 12:00 uur. De box zal na de 21e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 3 werkdagen – worden verstuurd.

Uitverkocht

Beschrijving

Onze boekenlegger boekenboxen zijn geschikt voor degenen die graag boekenleggers verzamelen en geen behoefte hebben aan een gepersonaliseerde of een together boekenbox. Ook met de boekenlegger boekenboxen krijg je elke maand een leuke boekenbox op de deurmat, maar dan tegen een lagere prijs en met snellere verzending. Ook steun je met jouw aankoop van deze boekenbox onze kleine onderneming.

De boekenlegger boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een boekenlegger Hot & Steamy NL boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 1 unieke boekenlegger

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 384 pagina’s
  • Uitgegeven door The House of Books.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De boekenlegger boekenbox – Hot & Steamy Nederlandstalig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.