Boek zonder box : Feelgood optie B – PRE-ORDER

17.99

De geselecteerde feelgood optie B voor de maand juni is :

Laura Jane Williams – ‘Liefde met vertraging’

Nadia neemt elke ochtend de metro van halfacht. Behalve als ze zich verslaapt, wat nogal vaak gebeurt. Daniel neemt écht elke ochtend de metro van halfacht, wat voor hem niet zo moeilijk is, want sinds het overlijden van zijn vader heeft hij nog geen nacht goed geslapen.

Op een ochtend wordt Nadia door haar vriendin Emma geattendeerd op een berichtje in de krantenrubriek AANSLUITING GEMIST: ‘Aan dat waanzinnig leuke blonde meisje op de Northern Line met de designertas en de jurk met koffievlekken. Ik ben die gast die bij de deuren van jouw wagon staat. Een keer iets drinken?’

Nadia weet het zeker: dit gaat over háár! De mysterieuze Metroman intrigeert haar, en ze haast zich de volgende morgen, ruim op tijd, naar het station. Maar op de een of andere manier lopen ze elkaar steeds mis. Tot het hun dan toch eindelijk lukt een afspraakje te maken… en Daniel niet komt opdagen!

Dit boek is te bestellen t/m 7 juLi tot 12:00 uur. Het zal na de 7e zo snel mogelijk – uiterlijk binnen 3 werkdagen – worden verstuurd.

Wil jij graag dit boek bestellen, maar heb je geen behoefte aan de goodies? Dan kun je kiezen voor onze ‘Boek zonder box’ optie. Hierbij wordt het boek sneller opgestuurd en krijg je geen goodies en geen persoonlijke boodschap van de auteur toegestuurd.

Categorieën: ,

Beschrijving

Een sprankelend verhaal over een bijna-gemiste ware liefde, de onzekerheden van het moderne leven en de kracht van vriendschap.

Extra informatie over het boek:

GRATIS VERZENDING in Nederland vanaf € 20 ,- .

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boek zonder box : Feelgood optie B – PRE-ORDER” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *