Boek zonder box : Roman – PRE-ORDER

15.99

De geselecteerde roman voor de maand juli is :

Fiona Valpy – ‘Een zomer lang geleden’

Ella voelt haar einde naderen en kijkt terug op een leven dat veel vreugde, verdriet en ingrijpende keuzes heeft gekend. Ze vraagt haar kleindochter Kendra of die haar levensverhaal wil opschrijven.

In 1938 verandert het leven van de zeventienjarige Ella volledig als ze een zomer lang verblijft op het prachtige Franse eiland Île de Ré. Daar ontmoet ze de charismatische, creatieve Christophe en ze worden onafscheidelijk. Voor het eerst in haar leven voelt Ella zich echt vrij, maar die vrijheid is van korte duur: de Tweede Wereldoorlog staat op het punt uit te breken. Ella wordt teruggeroepen naar Schotland en ze meldt zich aan bij het verzet. De oorlog wordt steeds grimmiger en Ella voelt zich onherroepelijk verder verwijderd raken van de zorgeloze dagen op Île de Ré. Ze wordt gedwongen een beslissing te nemen die haar -leven drastisch zal veranderen.

De gesprekken met haar grootmoeder geven Kendra, die worstelt met een moeilijke periode in haar leven, een rust en inzicht die ze anders misschien nooit zou hebben gevonden. En beide vrouwen realiseren zich dat het niet erg is als je fouten maakt, dat maakt het leven uniek, bijzonder en de moeite waard.

Dit boek is te bestellen als pre-order t/m 13 juli  tot 12:00 uur. Het boek zal na de 13e binnen 3 werkdagen worden verstuurd.

Categorieën: ,

Beschrijving

Wil jij graag dit boek bestellen, maar heb je geen behoefte aan de goodies? Dan kun je kiezen voor onze ‘Boek zonder box’ optie. Hierbij wordt het boek sneller opgestuurd en krijg je geen goodies toegestuurd.

De rust van een schitterend Frans eiland wordt ruw verstoord door het geweld van de Tweede Wereldoorlog.

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 320 pagina’s
  • Uitgegeven door Boekerij

Bovengenoemde prijs is exclusief verzending.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boek zonder box : Roman – PRE-ORDER” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *