De together boekenbox – Hot & Steamy Nederlandstalig

27.50

De geselecteerde Hot & Steamy NL voor juni is:

Ali Hazelwood – ‘De liefdes hypothese’

Promovendus Olive Smith gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. In paniek kust ze de eerste man die ze tegenkomt. Deze kus veroorzaakt niet alleen een reeks irrationele gevoelens, de gekuste persoon blijkt ook Adam Carlsen te zijn: een jonge professor en de grootste laboratoriumtiran van de campus. Al snel komt Olives wetenschappelijke carriรจre in het gedrang en ontdekt ze dat haar eigen hart onder de loep nemen nog ingewikkelder is dan een hypothese over liefde.

Hints wat betreft de goodies:

Hint 1: ๐Ÿ’Œ
Hint 2: Voetballer Suarez zei ooit in een Beter Horen reclame: ‘Nee, nee ik heb … genoeg’

Let op! Elke klant kan maar 1 together boekenbox bestellen. Wil je nog een boekenbox erbij bestellen? Kies dan voor een boekenlegger box.ย 

Deze box is te bestellen t/mย dinsdagย 21 juni 2022 tot 12:00 uur. De box zal na de 21e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Uitverkocht

Beschrijving

De together boekenbox is een boekenbox waarbij wij – wat betreft de goodies – een samenwerking zijn aangegaan met een andere onderneming, of die passen binnen het thema van de maand. Met deze boekenbox kun je naast de nieuwste en beste boeken, ook andere nieuwe, leuke en bruikbare producten leren kennen. Producten waar je wellicht nog niet eerder over hebt gehoord of die je altijd al hebt willen proberen. Wij werken altijd samen met bedrijven waarvan wij denken dat ze een mooi (maatschappelijk) doel nastreven, goede kwaliteit bieden en een uniek product aanbieden. Wij zullen er altijd voor zorgdragen dat de goodies op z’n minst bruikbaar zijn.

De inhoud van onze together boekenbox isย aan het einde van de maand te zien op onze website, onder het kopje ‘samenwerkingen’. In een blogartikel laten wij zien welke goodies er in de box zaten, vertellen wij iets meer over het bedrijf en tot slot leggen wij uit waarom wij voor het desbetreffende bedrijf hebben gekozen.

Onze together boekenbox is ideaal voor alle boekenliefhebbers die echt graag verrast worden, het leuk vinden om nieuwe producten uit te proberen en een brede interesse hebben.

Een togetherย Hot & Steamy NL boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 – 5 goodies op basis van een samenwerking of passend binnen het thema*
  • Onze maandelijkse exclusieve boekenlegger.

*Het aantal goodies kan per maand variรซren. Dit heeft met meerdere factoren te maken, zoals de prijs van het boek, maar ook met de afspraken die wij met het bedrijf maken waarmee wij die maand samenwerken. Wij zorgen er altijd voor dat de prijs- en kwaliteitsverhoudingen kloppen.

Hints wat betreft de goodies:

Hint 1: ๐Ÿ’Œ
Hint 2: Voetballer Suarez zei ooit in een Beter Horen reclame: ‘Nee, nee ik heb … genoeg’

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 384 ย pagina’s
  • Uitgegeven door The House of Books.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De together boekenbox – Hot & Steamy Nederlandstalig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.