De combinatie young adult boekenbox

37.98

Jinxed:

Laceys grote droom is om later bij moncha te werken, het enorme technologiebedrijf dat de baku heeft uitgevonden, een digitaal huisdier waarmee je honderd keer meer kunt doen dan met een smartphone en die bovendien een echte vriend kan worden.

Om haar doel te bereiken wil Lacey naar Profectus, een eliteschool waar alles draait om hightech. Wanneer ze wordt afgewezen, omdat ze zich geen geavanceerde baku kan veroorloven – maar alleen een simpel insect: de Nokia onder de baku’s – valt haar droom in duigen.

Dan vindt ze onder een struik de kapotte resten van een level 3 baku. Met engelengeduld weet ze het ding te repareren, en dan staat er een adembenemend mooie kat voor haar, die ze Jinx noemt. Tot haar vreugde krijgt ze met Jinx alsnog toegang tot Profectus. Maar dan beginnen de problemen. Jinx is anders. Hij lijkt soms wel… echt. En waarom is haar gezworen vijand Carter zo bovenmatig in hem geïnteresseerd?

Bevrijd:

Wanneer Lacey wakker wordt in een ziekenhuisbed met geen enkele herinnering aan hoe ze daar gekomen is, weet ze dat er iets mis is. Ten eerste: waar is haar robotkat Jinx? En ten tweede: wie zit er achter haar aan?

Moncha, het bedrijf achter de baku’s – de populaire robothuisdieren die smartphone, tamagotchi en beste vriend ineen zijn – heeft duistere plannen, en alleen Lacey kan ze tegenhouden. Maar hoe kan ze het grootste technologiebedrijf van de hele wereld verslaan met als enige hulp een level 1-robotkever?

Deze box is te bestellen t/m 27 juli  tot 12:00 uur. De box zal na de 27e binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Combinatie young adult boekenbox ‘Jinxed’ + ‘Bevrijd’.

In deze boekenbox hebben wij 2 boeken toegevoegd, uit dezelfde serie. Deze box bestaat uit de volgende boeken:

  1. Amy Mcculloch – ‘Jinxed’ (deel 1)
  2. Amy Mcculloch – ‘Bevrijd’ (deel 2)
  3. En 2 leuke goodies

Extra informatie over de boeken:

  • Paperback
  • Jixned heeft 320 pagina’s
  • Bevrijd heeft 400 pagina’s
  • Uitgegeven door  HarperCollins

Let op! Het gaat hier om een combinatie boekenbox. Dit houdt in dat er een combinatie is gemaakt van 1 boekenbox en 1 los boek. Deze box is interessant voor degene die deze reeks nog niet hebben gelezen en ook graag het eerste deel willen aanschaffen.

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending in Nederland.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De combinatie young adult boekenbox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *