De deluxe boekenbox – feelgood

32.50

De geselecteerde feelgood voor de maand december is :

Jenny Bayliss – ‘Twaalf dagen voor kerst’ 

Twaalf dates met twaalf verschillende mannen. Het lot zou Kate goed gezind moeten zijn… Als het op relaties aankomt, zegt de vierendertigjarige Kate Turner graag ‘Bah, humbug’. Het besneeuwde, slaperige stadje Blexford zit immers niet bepaald vol met date-waardige, leuke mannen. Trouwens, wie heeft een man nodig als ze haar geluk heeft gevonden in haar carrière als ontwerper en in haar ‘bijbaantje’ als bakker voor het café van haar jeugdvriend Matt? Maar dan schrijft haar goedbedoelende beste vriendin Laura haar in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint…

Deze box is te bestellen t/m 9 december 2020 tot 12:00 uur. De box zal na de 9e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Onze deluxe boekenboxen zijn gepersonaliseerd. Dit houdt in dat alle goodies die in deze boxen zitten, volledig zijn afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Deze worden vastgesteld aan de hand van onze vragenlijst. Hierdoor zit je nooit met goodies die niet bij jou passen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de goodies altijd bruikbaar zijn.

Onze deluxe boekenboxen zijn geschikt voor iedereen die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen.  De deluxe boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een deluxe feelgood boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek (1 st )
  • 2 à 3 goodies, die op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd
  • Speciale cadeauverpakking
  • Handgeschreven begeleidend kaartje
  • Inclusief verzending in Nederland

Extra informatie over het boek:

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De deluxe boekenbox – feelgood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *