De deluxe boekenbox – roman

30.00

De geselecteerde roman voor de maand december is :

Lizzie Shane – ‘Kerstmis met een staartje’

De inwoners van Pine Hollow beschouwen hun stadje graag als de Mary Poppins onder de steden: vrijwel perfect in ieder opzicht. En dat is het ook, tenzij je lid bent van het buurtbestuur en ervoor moet zorgen dat alles zo perfect blijft.

Als Ben door een tragisch ongeluk zijn zus en zwager verliest, trekt hij in hun huis en neemt de zorg voor hun dochter Astrid op zich. Ook biedt hij schoorvoetend aan de taken van zijn zwager in het buurtbestuur over te nemen. Dat is met kerst geen pretje: Ben wordt gedwongen een moeilijke budgetbeslissing te nemen en sluit het plaatselijke hondenasiel. Dat neemt hondenliefhebber Ally hem niet in dank af. Zij heeft nog twaalf dagen de tijd om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden en is daarnaast vastbesloten wraak te nemen op deze harteloze ambtenaar. Maar als Ally Ben leert kennen, blijkt hij veel redelijker – en knapper – dan verwacht.

Deze box is te bestellen t/m 9 december 2020 tot 12:00 uur. De box zal na de 9e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Onze deluxe boekenboxen zijn gepersonaliseerd. Dit houdt in dat alle goodies die in deze boxen zitten, volledig zijn afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Deze worden vastgesteld aan de hand van onze vragenlijst. Hierdoor zit je nooit met goodies die niet bij jou passen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de goodies altijd bruikbaar zijn.

Onze deluxe boekenboxen zijn geschikt voor iedereen die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen.  De deluxe boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een deluxe roman boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 à 3 goodies, die op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd
  • Speciale cadeauverpakking
  • Handgeschreven begeleidend kaartje
  • Inclusief verzending in Nederland

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 320 pagina’s
  • Uitgegeven door Boekerij

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De deluxe boekenbox – roman” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *