De deluxe boekenbox – thriller

32.50

De geselecteerde thriller voor de maand december is :

Mattias Edvardsson – ’Een heel gewoon gezin’ 

Ze zijn een heel gewoon gezin: Adam, zijn vrouw Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een gerieflijk leven in een villawijk, met goedbetaalde banen en een uitgebreide vriendenkring. Tot Stella wordt gearresteerd op beschuldiging van moord op een man van bijna tweemaal haar leeftijd. Hoe kende ze deze zakenman, en vooral, welke reden zou ze hebben gehad om hem te doden? Adam gelooft in zijn dochters onschuld. Ulrika denkt echter dat ze iets verbergt. En Stella? Wat is haar kant van het verhaal? Hoe goed kennen Adam en Ulrika hun dochter, en elkaar? En hoe ver gaan ze om haar te beschermen?

Deze box is te bestellen t/m 6 november 2020 tot 12:00 uur. De box zal na de 6e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Onze deluxe boekenboxen zijn gepersonaliseerd. Dit houdt in dat alle goodies die in deze boxen zitten, volledig zijn afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Deze worden vastgesteld aan de hand van onze vragenlijst. Hierdoor zit je nooit met goodies die niet bij jou passen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de goodies altijd bruikbaar zijn.

Onze deluxe boekenboxen zijn geschikt voor iedereen die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen.  De deluxe boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een deluxe thriller boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 à 3 goodies, die op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd
  • Speciale cadeauverpakking
  • Handgeschreven begeleidend kaartje
  • Inclusief verzending in Nederland

Extra informatie over het boek:

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De deluxe boekenbox – thriller” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *