De deluxe boekenbox – young adult

35.50

De geselecteerde young adult optie voor de maand december is :

Denise Marinus – ‘Zoals u wenst’ 

Jules lijkt alles te verliezen. Maar dan werpt het lot haar een gouden kans in de schoot: een baan als assistent van de kroonprinses. Terwijl Jules probeert het vertrouwen van prinses Constance te winnen, stilt zij haar verveling met alcohol, schandalen en het kwellen van haar nieuwe assistent. Als Constances spelletjes steeds gevaarlijker worden, staat Jules voor een dilemma: vertrekt ze met lege handen, of blijft ze loyaal aan de persoon die uit is op haar ondergang?

Speciale actie in samenwerking met auteur: Bestel nu jouw boekenbox en krijg een gesigneerd boek + een gepersonaliseerde boodschap van de auteur. 

Deze box is te bestellen t/m 7 december 2020 tot 12:00 uur. De box zal na de 7e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Onze deluxe boekenboxen zijn gepersonaliseerd. Dit houdt in dat alle goodies die in deze boxen zitten, volledig zijn afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Deze worden vastgesteld aan de hand van onze vragenlijst. Hierdoor zit je nooit met goodies die niet bij jou passen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de goodies altijd bruikbaar zijn.

Onze deluxe boekenboxen zijn geschikt voor iedereen die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen.  De deluxe boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een deluxe young adult boekenbox bestaat uit:

  • 1x gesigneerd boek door auteur
  • 1x gepersonaliseerde boodschap van de auteur
  • 2 à 3 goodies, die op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd
  • Speciale cadeauverpakking
  • Handgeschreven begeleidend kaartje
  • Inclusief verzending in Nederland.

Extra informatie over het boek:

 • Hardcover
 • 544 pagina’s
 • Uitgegeven door Clavis

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De deluxe boekenbox – young adult” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *