De eenmalige box – feelgood

23.95

De geselecteerde feelgood voor januari is :

Astrid Harrewijn – ‘De stroopwafelshop’ 

Een jonge vrouw gooit haar leven over een totaal andere boeg en moet daarbij de nodige obstakels overwinnen

De ouders, vriend en beste vriendin van Suze nemen het haar niet in dank af als ze spontaan ja zegt tegen een bizarre uitdaging. Samen met nog twee vrienden uit haar studententijd doet ze mee aan een wedstrijd van de Stroopwafelfabriek: wie maakt in één jaar de meeste winst met een koffietentje waar de stroopwafels vers worden gebakken? De hoofdprijs is honderdduizend euro, de verliezers zijn slechts een ervaring rijker. Suze gaat het in New York proberen, haar vrienden gaan naar respectievelijk Rome en Parijs.

Nog voordat ze in het vliegtuig stapt heeft Suze al spijt van deze ondoordachte actie, en als ze door een taxichauffeur in het upcoming maar nog behoorlijk criminele Bushwick, Brooklyn, wordt afgezet, zakt de moed haar al helemaal in de schoenen.

Suze heeft haar leven tot nu toe beschouwd als een fijn verblijf in de ballenbak, maar het leven in Bushwick is rauw, eenzaam en vol heimwee. Gelukkig krijgt ze hulp van vier Mexicanen die haar koffietentje verbouwen, wordt ze gesteund door de kleurrijke buurtbewoners die dagelijks hun kopje koffie drinken aan de bewonerstafel, en vindt ze troost bij haar oppashond. Maar is dat genoeg om de hoofdprijs te winnen?

Deze box is te bestellen t/m 21 januari tot 12:00 uur.  De box zal na de 21ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Categorie:

Beschrijving

Houd jij van vrolijke feelgood boeken? Dan is ‘De stroopwafelshop’ zeker een aanrader voor jou.

Een feelgood boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending in Nederland.

‘De stroopwafelshop’ is uitgegeven als paperback door Boekerij.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De eenmalige box – feelgood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *