De eenmalige boekenbox – feelgood optie A

24.50

Let op! Het gaat hier om een deel 3 in een serie.

De geselecteerde feelgood optie A voor de maand augustus is :

Lisette Jonkman – ‘Onbreekbaar 3’ 

Abby en Ferdi zijn verleden tijd. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om professioneel model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is. Het verenigingsleven is niet wat hij ervan had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.

Abby’s dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema’s. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

TIJDELIJKE ACTIE: BESTEL NU EN ONTVANG EEN EXCLUSIEVE BOEKENLEGGER MET DAAROP ABBY EN FERDI, GEÏLLUSTREERD DOOR TILL & DILL. 

Deze box is te bestellen t/m 6 augustus  tot 12:00 uur. De box zal na de 6e binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Let op! Dit boek is het derde deel uit een serie. Het wordt dan ook zeer aangeraden om deel 1 en deel 2 eerst te lezen. Daarom bieden wij deze maand een combinatie boekenbox aan, met alle voorgaande boeken en het nieuwste boek erin. Deze box kun je hier vinden.

Een feelgood boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 256 pagina’s
  • Uitgegeven door  LSAmsterdam

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending in Nederland.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De eenmalige boekenbox – feelgood optie A” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *