De eenmalige boekenbox – young adult

27.50

Let op! Het gaat hier om een deel 2 in een serie.

De geselecteerde young adult optie voor de maand juli is :

Amy Mcculloch – ‘Bevrijd’ 

Wanneer Lacey wakker wordt in een ziekenhuisbed met geen enkele herinnering aan hoe ze daar gekomen is, weet ze dat er iets mis is. Ten eerste: waar is haar robotkat Jinx? En ten tweede: wie zit er achter haar aan?

Moncha, het bedrijf achter de baku’s – de populaire robothuisdieren die smartphone, tamagotchi en beste vriend ineen zijn – heeft duistere plannen, en alleen Lacey kan ze tegenhouden. Maar hoe kan ze het grootste technologiebedrijf van de hele wereld verslaan met als enige hulp een level 1-robotkever?

Deze box is te bestellen t/m de 27 juli  tot 12:00 uur. De box zal na de 27ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Let op! Dit boek is het tweede deel uit een serie. Het wordt dan ook zeer aangeraden om deel 1 eerst te lezen.  Daarom bieden wij deze maand een combinatie boekenbox aan, met daarin deel 1 en deel 2 uit deze serie. Klik hier voor deze combinatie box.

Een young adult boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Extra informatie over het boek:

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending in Nederland. 

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De eenmalige boekenbox – young adult” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *