De standaard boekenbox – young adult

29.50

De geselecteerde young adult optie voor de maand december is :

Denise Marinus – ‘Zoals u wenst’ 

Jules lijkt alles te verliezen. Maar dan werpt het lot haar een gouden kans in de schoot: een baan als assistent van de kroonprinses. Terwijl Jules probeert het vertrouwen van prinses Constance te winnen, stilt zij haar verveling met alcohol, schandalen en het kwellen van haar nieuwe assistent. Als Constances spelletjes steeds gevaarlijker worden, staat Jules voor een dilemma: vertrekt ze met lege handen, of blijft ze loyaal aan de persoon die uit is op haar ondergang?

Deze box is te bestellen t/m 7 december 2020 tot 12:00 uur. De box zal na de 7e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 3 werkdagen – worden verstuurd.

Categorie:

Beschrijving

Onze standaard boekenboxen zijn geschikt voor degenen die graag boekenleggers verzamelen en geen behoefte hebben aan een gepersonaliseerde boekenbox. Ook met de standaard boekenboxen krijg je elke maand een leuke boekenbox op de deurmat, tegen een lagere prijs en met snellere verzending. Ook steun je met jouw aankoop van een standaard boekenbox (nog steeds) onze kleine onderneming.

Onze standaard boekenboxen zijn geschikt voor iedereen die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen. De standaard boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een standaard young adult boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 unieke boekenlegger(s)
  • Inclusief verzending in Nederland

Extra informatie over het boek:

  • Hardcover
  • 544 pagina’s
  • Uitgegeven door Clavis

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De standaard boekenbox – young adult” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *