De eenmalige boekenbox – young adult optie A

26.50

De geselecteerde young adult optie A voor de maand maart is :

Tomi Adeyemi – ‘Vrees en wraak’ 

Zélie en Amari hebben het onmogelijke voor elkaar gekregen: ze hebben de magie teruggebracht naar het koninkrijk Orïsha, waar Zélies volk – de maji – wordt onderdrukt door een wrede heerser. De krachten die daarbij vrijkwamen waren alleen zo groot, dat niet alleen zijzelf, maar ook hun tegenstanders hun magische krachten hebben teruggekregen.

Wanneer de koning zich opmaakt om Orïsha aan te vallen, probeert Zélie uit alle macht de maji te verenigen om te voorkomen dat ze onder de voet worden gelopen. Daarnaast is het van het grootste belang dat Amari haar recht op de troon behoudt. Met zoveel zware taken op haar schouders en een burgeroorlog in het verschiet, weet Zélie niet of ze het gaat redden…

Deze box is te bestellen t/m 31 maart tot 12:00 uur. De box zal na de 31ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Let op, het gaat hier om een vervolgdeel. Heb je het eerste deel genaamd ‘Bloed en beenderen’ niet eerder gelezen? Dan is onze combinatie box wellicht een optie voor jou. Klik hier om deze te bekijken. 

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Het fantastische vervolg in de Orïsha Legacy serie. Houdt jij van fantasy en de Afrikaanse mythologie? Dan is deze serie zeker een aanrader voor jou.

Een young adult boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Extra informatie over het boek:

  • Oorspronkelijke titel: ‘Children of virtueel and vengeance’
  • hardcover
  • 416 pagina’s
  • Uitgegeven door HarperCollins.

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending in Nederland. 

Let op, het gaat hier om een vervolgdeel. Heb je het eerste deel genaamd ‘Bloed en beenderen’ niet eerder gelezen? Dan is onze combinatie box wellicht een optie voor jou. Klik hier om deze te bekijken. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De eenmalige boekenbox – young adult optie A” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *