De eenmalige box – young adult

23.95

De geselecteerde young adult voor de maand november is :

Ashley Elston – ’10 blind dates’  :

Sophie wil maar één kerstcadeau: een beetje vrijheid van haar overbeschermende ouders. Wanneer die besluiten de kerstdagen ergens anders te vieren, verheugt Sophie zich op wat privétijd met haar vriendje Griffin. Totdat ook Griffin behoefte aan vrijheid blijkt te hebben… 

Met een gebroken hart vlucht Sophie naar het huis van haar grootouders, om samen met de rest van haar familie de feestdagen door te komen. Haar oma bedenkt een (niet zo) briljant plan om Griffin te vergeten: de komende tien dagen zal ieder familielid een blind date voor Sophie organiseren. Zo regelt haar nichtje Sara een superknappe jongen én kaarten voor een exclusief feest. En haar gekke tante Patrice bezorgt Sophie de hoofdrol in een levende kerststal – met een jongen die nauwelijks tot haar schouders komt én een krijsende baby. Wanneer Griffin haar toch smeekt om een tweede kans, is Sophie in de war. Zou het kunnen dat ze gevoelens heeft voor iemand anders?

Deze box is te bestellen t/m 25 november 2019 tot 12:00 uur. De box zal na  25 november zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Categorie:

Beschrijving

Houd jij van romantische young adult boeken, vol met humor over vriendschap, liefde en familie? Dan is ’10 blind dates’ het ideale boek voor jou deze maand.

Onlangs is bekend gemaakt dat de filmrechten van dit boek verkocht zijn aan Netflix, aan de makers van ‘To all the boys I’ve loved before’. En dat is zeker iets om naar uit te kijken!

Een young adult boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.

’10 blind dates’ is geschreven door Ashley Elston en is uitgegeven door Best of YA uitgevers.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De eenmalige box – young adult” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *