De boekenlegger boekenbox – young adult | Fantasy

19.99

De geselecteerde young adult (fantasy) voor de maand september is :

B.B. Alston – ‘Amari en het spel der magiërs

Amari heeft het voor elkaar: ze heeft haar broer Quinten gevonden en – klein detail – ook de hele bovennatuurlijke wereld gered. Haar eerste zomer als Junior Agent aan het Bureau voor Bovennatuurlijke Zaken moet een makkie worden. Toch?

Maar Amari heeft veel aan haar hoofd: het Bureau krijgt een nieuwe directeur en er rust een vloek op haar broer. Als ze wordt gevraagd om leider van het Genootschap der Magiërs te worden, bedankt ze voor de eer. Maar er is iemand anders die dat wél wil, iemand die gevaarlijke plannen heeft…

Zo stort Amari zich in het Spel der Magiërs, een wedstrijd die de toekomst van alle magïers zal bepalen. De winnaar krijgt bovendien iets wat Quinten heel hard nodig heeft, dus Amari moet in actie komen!

Deze box is te bestellen t/m maandag 19 september 2022 tot 12:00 uur. De box zal na de 19e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 3 werkdagen – worden verstuurd.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Onze boekenlegger boekenboxen zijn geschikt voor degenen die graag boekenleggers verzamelen en geen behoefte hebben aan een together boekenbox. Ook met de boekenlegger boekenboxen krijg je elke maand een leuke boekenbox op de deurmat, maar dan tegen een lagere prijs en met snellere verzending. Ook steun je met jouw aankoop van deze boekenbox onze kleine onderneming.

De boekenlegger boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een boekenlegger young adult boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 1 unieke boekenlegger

Extra informatie over het boek:

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De boekenlegger boekenbox – young adult | Fantasy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.