De together boekenbox – young adult

31.50

De geselecteerde young adult voor de maand juli is :

Alice Osman – ‘Liefdeloos

Georgia is nog nooit verliefd geweest en ze heeft ook nog nooit iemand gekust – maar als fanfic-geobsedeerde romanticus weet ze zeker dat ze ooit iemand zal vinden. Als ze met haar beste vrienden Pip en Jason naar de universiteit gaat, is Georgia klaar om de liefde te vinden. En met haar extraverte kamergenoot aan haar zijde en een plaats in de Shakespeare Society, lijkt haar tienerdroom steeds dichterbij te komen. Maar door haar romantische plan drijft ze steeds verder van haar vrienden af. Ze vraagt zich af waarom liefde zo gemakkelijk lijkt voor anderen, maar niet voor haar. De woorden die ze naar haar hoofd geslingerd krijgt – aseksueel, aromantisch – maken Georgia onzekerder dan ooit over haar gevoelens. Is ze voorbestemd om liefdeloos te blijven? Of is ze al die tijd op zoek geweest naar het verkeerde?

Let op! Elke klant kan maar 1 together boekenbox bestellen. Wil je nog een boekenbox erbij bestellen? Kies dan voor een boekenlegger box. 

Deze box is te bestellen t/m maandag 18 juli 2022 tot 12:00 uur. De box zal na de 18e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Categorie:

Beschrijving

De together boekenbox is een boekenbox waarbij wij – wat betreft de goodies – een samenwerking zijn aangegaan met een andere onderneming. Met deze boekenbox kun je naast de nieuwste en beste boeken, ook andere leuke, bruikbare en grappige producten leren kennen. Producten waar je wellicht nog niet eerder over hebt gehoord of die je altijd al hebt willen proberen. Wij werken altijd samen met bedrijven waarvan wij denken dat ze een mooi (maatschappelijk) doel nastreven, goede kwaliteit bieden en een uniek product aanbieden. Wij zullen er altijd voor zorgdragen dat de goodies op z’n minst bruikbaar zijn.

De inhoud van onze together boekenbox is aan het einde van de maand te zien op onze website, onder het kopje ‘samenwerkingen’. In een blogartikel laten wij zien welke goodies er in de box zaten, vertellen wij iets meer over het bedrijf en tot slot leggen wij uit waarom wij voor het desbetreffende bedrijf hebben gekozen.

Onze together boekenbox is ideaal voor alle boekenliefhebbers die echt graag verrast worden, het leuk vinden om nieuwe producten uit te proberen en een brede interesse hebben.

Een together young adult boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 – 4 goodies op basis van een samenwerking*
  • Onze maandelijkse exclusieve boekenlegger

*Het aantal goodies kan per maand variëren. Dit heeft met meerdere factoren te maken, waaronder de afspraken die wij met het bedrijf maken waarmee wij die maand samenwerken. Wij zorgen er altijd voor dat de prijs- en kwaliteitsverhoudingen kloppen.

Thema van de goodies:

‘Try new things’

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 384 pagina’s
  • Uitgegeven door Best of YA.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De together boekenbox – young adult” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.