De together boekenbox – roman

32.00

De geselecteerde roman voor de maand juli is:

Taylor Jenkins Reid – ‘Het feest van de eeuw’

Malibu, 1983, de dag van het zomerfeest van de Riva’s, met wie iedereen gezien wil worden. De jetset van LA kijkt er zoals elk jaar naar uit. Behalve Nina Riva: zij was liever ergens anders geweest. Ze staat niet graag in het middelpunt en is bovendien net gedumpt door haar beroemde echtgenoot. En misschien haar broer Hud ook niet: hij heeft nog iets op te biechten aan zijn broer Jay, die zelf niet kan wachten totdat het zover is, want de vrouw van zijn dromen komt. En de jongste, Kit, heeft zo haar eigen geheimen, inclusief een stiekem uitgenodigde gast. Tegen middernacht is het feest in volle gang, tegen de ochtend is de villa in vlammen opgegaan…

Thema van de goodies:

‘Try new things’

Let op! Elke klant kan maar 1 together boekenbox bestellen. Wil je nog een boekenbox erbij bestellen? Kies dan voor een boekenlegger box. 

Deze box is te bestellen t/m maandag 18 juli 2022 tot 12:00 uur. De box zal na de 18e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Categorie:

Beschrijving

De together boekenbox is een boekenbox waarbij wij – wat betreft de goodies – een samenwerking zijn aangegaan met een andere onderneming, of die passen binnen het thema van de maand. Met deze boekenbox kun je naast de nieuwste en beste boeken, ook andere nieuwe, leuke en bruikbare producten leren kennen. Producten waar je wellicht nog niet eerder over hebt gehoord of die je altijd al hebt willen proberen. Wij werken altijd samen met bedrijven waarvan wij denken dat ze een mooi (maatschappelijk) doel nastreven, goede kwaliteit bieden en een uniek product aanbieden. Wij zullen er altijd voor zorgdragen dat de goodies op z’n minst bruikbaar zijn.

De inhoud van onze together boekenbox is aan het einde van de maand te zien op onze website, onder het kopje ‘samenwerkingen’. In een blogartikel laten wij zien welke goodies er in de box zaten, vertellen wij iets meer over het bedrijf en tot slot leggen wij uit waarom wij voor het desbetreffende bedrijf hebben gekozen.

Onze together boekenbox is ideaal voor alle boekenliefhebbers die echt graag verrast worden, het leuk vinden om nieuwe producten uit te proberen en een brede interesse hebben.

Een together roman boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 – 5 goodies op basis van een samenwerking of passend binnen het thema*
  • Onze maandelijkse exclusieve boekenlegger.

*Het aantal goodies kan per maand variëren. Dit heeft met meerdere factoren te maken zoals de prijs van het boek, maar ook van de afspraken die wij met het bedrijf maken waarmee wij die maand samenwerken. Wij zorgen er altijd voor dat de prijs- en kwaliteitsverhouding klopt.

Thema van de goodies:

‘Try new things’

Extra informatie over het boek:

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De together boekenbox – roman” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.