De together boekenbox – thriller

31.00

De geselecteerde thriller voor de maand juli is :

Harriët Tyce- ‘Bloedsinaasappel’

Alison heeft het voor elkaar: een liefhebbende man, een charmante dochter en een glansrijke carrière als strafrechtadvocaat. Maar ze heeft ook geheimen.

Nog maar één nacht. Dan hou ik ermee op.

Alison drinkt te veel. Werkt te hard. Verwaarloost haar gezin. En heeft een affaire met een collega die de grens steeds verder opzoekt.

Ik heb het gedaan. Ik heb hem vermoord. Ze zouden me moeten opsluiten.

Alisons cliënt ontkent niet dat ze haar man heeft neergestoken. Toch lijkt iets in haar verhaal niet te kloppen.

Ik hou je in de gaten. Ik zie alles wat je doet.

Alison moet het hoofd koel houden om haar cliënt te kunnen vrijpleiten. Maar iemand houdt haar constant in de gaten, iemand die niet zal stoppen tot Alison alles heeft verloren wat haar lief is.

Deze box is te bestellen t/m maandag 18 juli 2022 tot 12:00 uur. De box zal na de 18e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Categorie:

Beschrijving

De together boekenbox is een boekenbox waarbij wij – wat betreft de goodies – een samenwerking zijn aangegaan met een andere onderneming, of die passen binnen het thema van de maand. Met deze boekenbox kun je naast de nieuwste en beste boeken, ook andere nieuwe, leuke en bruikbare producten leren kennen. Producten waar je wellicht nog niet eerder over hebt gehoord of die je altijd al hebt willen proberen. Wij werken altijd samen met bedrijven waarvan wij denken dat ze een mooi (maatschappelijk) doel nastreven, goede kwaliteit bieden en een uniek product aanbieden. Wij zullen er altijd voor zorgdragen dat de goodies op z’n minst bruikbaar zijn.

De inhoud van onze together boekenbox is aan het einde van de maand te zien op onze website, onder het kopje ‘samenwerkingen’. In een blogartikel laten wij zien welke goodies er in de box zaten, vertellen wij iets meer over het bedrijf en tot slot leggen wij uit waarom wij voor het desbetreffende bedrijf hebben gekozen.

Onze together boekenbox is ideaal voor alle boekenliefhebbers die echt graag verrast worden, het leuk vinden om nieuwe producten uit te proberen en een brede interesse hebben.

Een together thriller boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 – 5 goodies op basis van een samenwerking of passend binnen het thema*
  • Onze maandelijkse exclusieve boekenlegger.

*Het aantal goodies kan per maand variëren. Dit heeft met meerdere factoren te maken, zoals de prijs van het boek, maar ook met de afspraken die wij met het bedrijf maken waarmee wij die maand samenwerken. Wij zorgen er altijd voor dat de prijs- en kwaliteitsverhoudingen kloppen.

Thema van de goodies:

‘Try new things’

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 320 pagina’s
  • Uitgegeven door Boekerij.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De together boekenbox – thriller” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.