Amy McCulloch – ‘Jinxed’

17.99

Laceys grote droom is om later bij moncha te werken, het enorme technologiebedrijf dat de baku heeft uitgevonden, een digitaal huisdier waarmee je honderd keer meer kunt doen dan met een smartphone en die bovendien een echte vriend kan worden.

Om haar doel te bereiken wil Lacey naar Profectus, een eliteschool waar alles draait om hightech. Wanneer ze wordt afgewezen, omdat ze zich geen geavanceerde baku kan veroorloven – maar alleen een simpel insect: de Nokia onder de baku’s – valt haar droom in duigen.

Dan vindt ze onder een struik de kapotte resten van een level 3 baku. Met engelengeduld weet ze het ding te repareren, en dan staat er een adembenemend mooie kat voor haar, die ze Jinx noemt. Tot haar vreugde krijgt ze met Jinx alsnog toegang tot Profectus. Maar dan beginnen de problemen. Jinx is anders. Hij lijkt soms wel… echt. En waarom is haar gezworen vijand Carter zo bovenmatig in hem geïnteresseerd?

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende werkdag verstuurd. 

Categorie:

Beschrijving

Let op, het gaat hier om de losse verkoop van het boek. Dit houdt in dat het dus GEEN boekenbox is en daardoor worden er geen goodies meegeleverd.

GRATIS VERZENDING in Nederland vanaf € 20 ,- .

Een korte recensie van dit boek door ons eigen team:

Jinxed kent een verkoopprijs van €17,99. Het boek bevat 318 pagina’s, kent 41 hoofdstukken en het verhaal is onderverdeeld in 5 delen. Het boek uit is uitgegeven als paperback en heeft een mooie opvallende kleurrijke cover. Tevens is de voorkant van de cover voorzien van mooi reliëf. Door de knalroze rug van het boek, staat deze ook heel mooi in je boekenkast. ⠀

Door de toegankelijke schrijfstijl van McCulloch zat ik vanaf de 1e pagina meteen lekker in het verhaal. Wat ik met name heeft weten te bewonderen is de unieke en futuristische wereld, welke McCulloch heeft weten te creëren. Het verhaal heeft mij van begin tot einde weten te boeien en al hoewel het soms ietwat voorspelbaar werd, vond ik dit nergens heel erg storend.  Voor een YA boek vond ik dit verhaal nergens ‘storend jong of puberaal’. McCulloch heeft deze futuristische wereld erg goed weten te beschrijven, en na het lezen van het einde, ga ik er vanuit dat er een deel 2 zal komen. En ook dat boek zal ik zeker gaan lezen.

Ik geef ‘Jinxed’ ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 sterren. 

Peggy – team The Bookshelf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amy McCulloch – ‘Jinxed’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *