De standaard boekenbox – thriller

21.50

De geselecteerde thriller voor de maand december is :

Mattias Edvardsson – ’Een heel gewoon gezin’

Ze zijn een heel gewoon gezin: Adam, zijn vrouw Ulrika en hun negentienjarige dochter Stella. Ze leiden een gerieflijk leven in een villawijk, met goedbetaalde banen en een uitgebreide vriendenkring. Tot Stella wordt gearresteerd op beschuldiging van moord op een man van bijna tweemaal haar leeftijd. Hoe kende ze deze zakenman, en vooral, welke reden zou ze hebben gehad om hem te doden? Adam gelooft in zijn dochters onschuld. Ulrika denkt echter dat ze iets verbergt. En Stella? Wat is haar kant van het verhaal? Hoe goed kennen Adam en Ulrika hun dochter, en elkaar? En hoe ver gaan ze om haar te beschermen?

Deze box is te bestellen t/m 6 november 2020 tot 12:00 uur. De box zal na de 6e zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 3 werkdagen – worden verstuurd.

 

 

 

Categorie:

Beschrijving

Onze standaard boekenboxen zijn geschikt voor degenen die graag boekenleggers verzamelen en geen behoefte hebben aan een gepersonaliseerde boekenbox. Ook met de standaard boekenboxen krijg je elke maand een leuke boekenbox op de deurmat, tegen een lagere prijs en met snellere verzending. Ook steun je met jouw aankoop van een standaard boekenbox (nog steeds) onze kleine onderneming.

Onze standaard boekenboxen zijn geschikt voor iedereen die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen. De standaard boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een standaard thriller boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek ( 1 st )
  • 2 unieke boekenleggers

Extra informatie over het boek:

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl