De eenmalige boekenbox – thriller

26.50

De geselecteerde thriller voor de maand juli is :

Robert Bryndza – ’Zonder gezicht’ 

Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter.

Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

Deze box is te bestellen t/m 15 juli  tot 12:00 uur. De box zal na de 15e binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Een bloedspannende start van Bryndza’s nieuwe serie. Met een sterk vrouwelijk hoofdpersonage, à la Helen Grace and Erika Foster

Een thriller boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 400 pagina’s
  • Uitgegeven door Boekerij

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending in Nederland.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl