De eenmalige boekenbox – thriller

23.95

De geselecteerde thriller voor de maand november is :

Daniel Silva – ’Het nieuwe meisje’ :

Niemand weet wie ze is: het mooie meisje dat elke dag op een exclusieve privéschool in Zwitserland wordt afgezet door een zwaarbeveiligde autocolonne, alsof ze een staatshoofd is. Ze zou de dochter zijn van een rijke internationale businessman. Maar dat is ze niet, haar vader is de verafschuwde kroonprins van Saoedi-Arabië. Hij staat onder vuur voor zijn rol in de moord op een dissidente journalist. Als zijn dochter gewelddadig wordt ontvoerd, gaat hij naar de enige man die hij vertrouwt.

Gabriel Allon, de legendarische meesterspion, bijt zich vast in de zaak en komt terecht in een dodelijke en geheime oorlog met een oude vijand die de toekomst zal bepalen van het Midden-Oosten – en misschien wel de hele wereld…

Deze box is te bestellen t/m 25 november 2019 tot 12:00 uur. De box zal na 25 november zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 7 werkdagen – worden verstuurd.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Categorie:

Beschrijving

Ben jij een fanatiek thriller lezer en houd je van misdaad en spanning? Dan is ‘Het nieuwe meisje’ het ideale boek voor jou deze maand.

Een thriller boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.

‘Het nieuwe meisje’ is geschreven door Daniel Silva en is uitgegeven door HarperCollins Holland.