De eenmalige boekenbox – thriller

24.50

De geselecteerde thriller voor de maand april is :

Cristina Alger – ‘Meisjes zoals wij’

Wat moet je als FBI-agente als alle sporen van moord naar je eigen vader leiden?

Nell heeft nooit een goede relatie gehad met haar vader, rechercheur Martin Flynn. En ‘thuis’, Suffolk County, zal altijd doordrenkt blijven van herinneringen aan Nells moeder, Marisol, die op brute wijze werd vermoord toen Nell zeven jaar was. Wanneer haar vader tijdens een motorongeluk omkomt, keert Nell terug naar het huis waar ze is opgegroeid en raakt betrokken bij het onderzoek naar de moorden op twee jonge vrouwen. Hoe dieper Nell graaft, hoe waarschijnlijker het is dat haar vader er iets mee te maken had- en dat zijn vrienden bij de lokale politie zijn sporen wissen. En hoe zit het met de moord op haar moeder? Nell is de enige die nu de juiste antwoorden kan vinden.

Deze box is te bestellen t/m 20 april tot 12:00 uur. De box zal na de 20ste binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

Categorie:

Beschrijving

Omdat wij erg onder de indruk waren van Alger haar debuut ‘De vrouw van de bankier’, was de keuze om haar tweede thriller te selecteren voor onze boekenbox, zo gemaakt.

De pers over Alger haar boek:

De spanning wordt bijna ondraaglijk wanneer Nell zich realiseert dat ze niemand meer kan vertrouwen. Een verrassende en verslavende thriller.
Kirkus Reviews

Een eersteklas thriller. Alger stuwt vakkundig de spanning op tot aan de explosieve finale. Lezers willen veel meer zien van de stoere Nell Flynn.
Publishers Weekly

Een thriller boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Extra informatie over het boek:

  • Paperback
  • 272 pagina’s
  • Originele titel: ‘Girls like us’
  • Uitgegeven door Nieuw Amsterdam

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending in Nederland.