De eenmalige boekenbox – Aanbiedingseditie : Feelgood

19.99

Wendy Louise – ‘Ik wil jou(w) baby’

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!

Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara’s plan mislukken?

TIJDELIJKE ACTIE: BESTEL NU EN ONTVANG EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR, MET EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP.

EXTRA LEUK: BESTEL NU EN JE KRIJGT OOK EEN KORTINGSCODE VAN € 10,00 OP DE SEIZOENSSERIE!

Deze box is te bestellen t/m 12 augustus  tot 12:00 uur. De box zal na de 12e binnen 7 werkdagen worden verstuurd.

Ben je een nieuwe klant van ons? Vergeet dan niet om na het plaatsen van de bestelling je e-mail in de gaten te houden. Wij versturen namelijk jouw aankoopbewijs en onze vragenlijst, per e-mail naar je toe. Geen e-mail ontvangen? Check dan de ongewenste e-mail.

Categorie:

Beschrijving

Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner. Setting: Mallorca en Amsterdam.

Een aanbiedings-boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 leuke goodies

Extra informatie over het boek:

Bovengenoemde prijs is inclusief verzending.

Mocht je er tijdens het bestelproces op de website niet uitkomen, mail dan jouw bestelling door naar info@thebookshelf.nl

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De eenmalige boekenbox – Aanbiedingseditie : Feelgood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *