Het deluxe gepersonaliseerde abonnement:

Ben jij een veelzijdige lezer die graag wisselende genres leest, maar vind je het lastig om hierin elke maand een keuze te maken? The Bookshelf biedt hiervoor de perfecte oplossing: het deluxe gepersonaliseerde abonnement. 

Met dit abonnement kun je maandelijks wisselen van genre en zorgen wij ervoor dat jij het beste en nieuwste boek uit het gekozen genre krijgt toegestuurd. En uiteraard is dit boek weer geheel afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. 


Gepersonaliseerd abonnement

Het deluxe gepersonaliseerde abonnement is het meest uitgebreide abonnement binnen ons assortiment. Met dit abonnement worden de boeken niet alleen afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Maar je kunt ook nog eens maandelijks wisselen van genre. Dit abonnement is zeer geschikt voor de veelzijdige lezer, die graag afwisselend leest.

Vragenlijst toegestuurd

In dit abonnement selecteren wij elke maand het beste en nieuwste boek voor jou uit die aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren. Wij sturen daarom bij het aangaan van het abonnement een digitale vragenlijst toe, waarop jij kunt aangeven wat je leuk vindt. De vragenlijst wordt automatisch naar je gemaild. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

Deluxe gepersonaliseerd

Wisselend genre

Met het deluxe gepersonaliseerde abonnement kun je maandelijks wisselen van genre. Geef voor de 15e van de maand - per mail - door welk genre jij graag die maand wilt lezen. Wij zorgen er uiteraard voor dat het beste en leukste boek uit dat desbetreffende genre wordt toegestuurd, die uiteraard ook aansluit op jouw wensen en voorkeuren.

Verrast worden of geïnformeerd worden?

Bij aanschaf van het abonnement kun je een keuze maken of je elke maand de titel van het boek van tevoren wilt weten. Maar je kunt er ook voor kiezen om elke maand verrast te worden.

Het deluxe gepersonaliseerd abonnement

In het deluxe gepersonaliseerde abonnement selecteren wij maandelijks – op basis van jouw wensen en voorkeuren – een passend boek voor jou.

Daarnaast kun je maandelijks* van genre wisselen, waardoor je een zeer veelzijdige verzameling boeken aan je boekenkast kunt toevoegen.