The Bookshelf is een jong, dynamisch bedrijf uit Groningen, gestart door mij (Peggy) een enthousiaste boekenliefhebber.

Toen ik hoorde over het fenomeen ‘maandelijkse boekenboxen’ was ik meteen dol enthousiast! Terwijl dit al een vrij bekend begrip was in landen als Amerika en Engeland, had ik dit in Nederland nog nooit gezien. En daar moest wat mij betreft meteen verandering in komen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik ben mij volledig gaan verdiepen in de boekenwereld en alle ins-lijk en outs uitgezocht. Ruim een half jaar verder, besloot ik van mijn droom een werkelijkheid te maken. En dit heeft geresulteerd in mijn bedrijf ‘The Bookshelf’.

Met The Bookshelf hoop ik iedereen enthousiast te maken over alle fantastische boeken die er jaarlijks worden uitgebracht. Tevens probeer ik ook de nieuwe onbekendere auteurs onder de aandacht te brengen. 

The Bookshelf is er voor iedereen die altijd de boekenwinkel in loopt en niet weet waar zij/hij moet beginnen. Er is immers zoveel keuze en wat past er nou precies bij jou? En daar probeer ik jou, door middel van mijn boekenboxen, mee te helpen. 

Enthousiast geworden door The Bookshelf en ons concept? Twijfel niet langer en probeer eens een van onze leuke boekenboxen. Ook heel leuk om cadeau te geven aan die grote boekenliefhebber in jouw omgeving. 

Een hartelijke leesgroet,

Peggy.