Algemeen:

Wat houdt The Bookshelf in?

The Bookshelf is een maandelijkse feestje op je deurmat, in de vorm van een (gepersonaliseerde) boekenbox. Elke maand kun je een box uitkiezen met daarin een gloednieuw boek en goodies die – zoveel mogelijk – op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd. En dat niet alleen! De boekenbox is natuurlijk ook hèt ideale cadeau voor die grote boekenliefhebber in jouw omgeving.

Voor wie is The Bookshelf bedoeld?

De boekenboxen van The Bookshelf zijn bedoeld voor alle mensen die van lezen houden en graag hun boekenhorizon willen verbreden. Daarnaast kom je door middel van The Bookshelf in aanraking met nieuwe en (nog) onbekende auteurs. 

Hoe worden de boeken in de boekenboxen geselecteerd?

The Bookshelf heeft als uitgangspunt om haar klanten met de leukste, beste en nieuwste boeken in aanraking te brengen. Om dit te kunnen bewerkstelligen proberen wij zoveel mogelijk boeken eerst zelf (globaal) te lezen. Daarnaast werken wij ook nauw samen met verschillende uitgeverijen, die ons op de hoogte houden van de nieuwste en beste boeken.

Is The Bookshelf een maandelijks abonnement?

Nee, wij bieden geen abonnementen aan.

Hoe weet ik welk boek er in de boekenbox zit?

Elke 1e van de maand worden de nieuwe geselecteerde boeken aan onze website toegevoegd. Op deze manier kun je precies zien welke boeken er in de boekenboxen zitten.

Wil je graag verrast worden en niet weten welk boek er in een bepaalde box zit? Plaats dan tussen de 25ste – 31ste jouw bestelling. Als je het leuk vindt om te raden welk boeken wij geselecteerd hebben, kun je onze hints bekijken op onze Instagram of Facebook pagina.

De door ons geselecteerde boeken zijn maximaal 2 maanden oud.

Bestellen:

Wat voor soort boekenboxen zijn er verkrijgbaar?

Wij bieden twee soorten boekenboxen aan, namelijk de ‘standaard’ en de ‘deluxe’ boekenboxen.

De standaard boekenbox:
De standaard boekenbox is aan te raden aan klanten die geen behoefte hebben aan goodies, maar het wel leuk vinden om 2 boekenleggers bij de bestelling te ontvangen. Het voordeel van de standaard boekenbox is dat deze goedkoper is en sneller verzonden wordt.

Een standaard boekenbox bestaat uit:

  • 1 boek
  • 2 unieke boekenleggers

De deluxe boekenbox:
Onze deluxe boekenboxen zijn gepersonaliseerd. Dit houdt in dat alle goodies die in deze boxen zitten, volledig zijn afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Deze worden vastgesteld aan de hand van onze vragenlijst. Hierdoor zit je nooit met goodies die niet bij jou passen. Tot slot zorgen wij ervoor dat de goodies altijd bruikbaar zijn.

Onze deluxe boekenboxen zijn geschikt voor klanten die met de nieuwste en beste titels in aanraking willen komen.  De deluxe boekenbox is het ideale cadeau voor jezelf of om cadeau te doen.

Een deluxe boekenbox bestaat uit:

  • Het door ons geselecteerde boek (1 st )
  • 2 à 3 goodies, geheel afgestemd op jouw wensen en voorkeuren
  • Speciale cadeauverpakkingen
  • Handgeschreven begeleidend kaartje
  • Inclusief verzending in Nederland. (Tenzij anders staat aangegeven).

Wat zijn de prijzen van de verschillende boxen?

De prijzen voor de standaard boekenboxen liggen tussen de € 25,00 en € 27,50. Dit is inclusief verzendkosten in Nederland. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten.

De prijzen voor de deluxe boekenboxen liggen tussen de € 30,00 en € 35,00. Dit is inclusief verzendkosten in Nederland. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten.

Tot wanneer kunnen de boekenboxen besteld worden?

De uiterste besteldata verschillen per boekenbox. varieert maandelijks. Bij elke boekenbox wordt aangegeven tot wanneer deze verkrijgbaar is en wanneer deze verzonden zal worden.

Heb ik een account nodig voor het plaatsen van een bestelling?

Om onze boekenboxen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen en interesses, is het nodig om een account aan te maken.

Hoe kan er betaald worden?

In Nederland kan er met iDeal worden betaald. In België kan er met iDeal en Bankcontact worden betaald.

Verzending:

Wanneer worden de boekenboxen verstuurd:

De boekenboxen zullen binnen 7 werkdagen naar onze klanten worden toegestuurd, gerekend vanaf de uiterste besteltermijn van de desbetreffende boekenbox.

Wat als ik meerdere boekenboxen tegelijkertijd heb besteld?

Indien een klant meerdere boekenboxen in dezelfde maand besteld, zullen alle boekenboxen in een keer naar de klant worden toegestuurd. Daarbij moet rekening worden gehouden met de laatste besteltermijn uit de bestelde boekenboxen.

Wat zijn de verzendkosten?

De prijzen van de boekenboxen zijn inclusief verzendkosten, in Nederland.

Voor boekenboxen naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten, welke automatisch bovenop de prijs van de boekenbox worden berekend.

Naar welke landen worden de boekenboxen verstuurd?

Op dit moment verzenden wij boekenboxen binnen Nederland en naar België. Mocht je ergens anders wonen en ook graag een boekenbox willen bestellen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@thebookshelf.nl

Waarom duurt de verzending langer dan bij andere boekenwinkels?

Bij The Bookshelf proberen wij onze boekenboxen zo snel mogelijk naar onze klanten te versturen. Maar omdat wij niet met een voorraad werken en inkopen op bestelling, duurt de levering iets langer. Hier hebben wij voor gekozen om de kosten te drukken en daarmee jou als klant een mooie prijs aan te kunnen bieden.

Levering:

Wat als jij jouw boekenbox niet hebt ontvangen?

Neem dan – uiterlijk binnen 1 maand – contact met ons op via het contactformulier en wij zullen het zo snel mogelijk voor je gaan uitzoeken.