Algemeen:

Wat houdt The Bookshelf in?

The Bookshelf is een maandelijkse feestje op je deurmat, in de vorm van een boeken surprise box. Elke maand kun je een box uitkiezen en jezelf laten verrassen met een gloednieuw boek en leuke bijpassende goodies. En dat niet alleen! De boekenbox is natuurlijk ook hèt ideale cadeau voor die grote boekenliefhebber in jouw omgeving.

Voor wie is The Bookshelf bedoeld?

De boekenboxen van The Bookshelf zijn bedoeld voor alle mensen die van lezen houden en graag hun boekenhorizon willen verbreden. Daarnaast kom je door middel van The Bookshelf in aanraking met nieuwe en (nog) onbekende auteurs. 

Hoe worden de boeken in de boekenboxen geselecteerd?

The Bookshelf heeft als uitgangspunt om haar klanten met de beste, nieuwste en leukste boeken in aanraking te brengen. Om dit te kunnen bewerkstelligen lezen wij zoveel mogelijk boeken eerst zelf. Daarna wordt er een selectie gemaakt van alle boeken die wij geschikt vinden om op te nemen in onze boekenboxen.

Daarnaast werken wij ook nauw samen met verschillende uitgeverijen, die ons op de hoogte houden van de nieuwste en beste boeken.

Is The Bookshelf een maandelijks abonnement?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt als klant kiezen of je eenmalig een boekenbox wilt aanschaffen. Of je kunt voor een lidmaatschap kiezen. Het voordeel van een lidmaatschap is dat je niet elke maand voor de 25ste een bestelling hoeft te plaatsen. Deze zal namelijk automatisch naar je worden verstuurd, voor de duur van jouw lidmaatschap. 

Een lidmaatschap kan op dit moment worden aangegaan voor de duur van 3 maanden. Deze stopt automatisch nadat de gekozen periode voorbij is.

Hoe weet ik dat ik het boek niet al in huis heb?

Elke 10e van de maand worden de nieuwe boeken in onze boxen bekend gemaakt. Wil je graag verrast worden en niet weten welk boek er in een bepaalde box zit? Plaats dan voor die tijd jouw bestelling. Om eventuele problemen te voorkomen, raden wij je aan om de hints te bekijken op onze Instagram of Facebook pagina.

De door ons geselecteerde boeken zijn maximaal 2 maanden oud.

Bestellen:

Wat zijn de prijzen van de verschillende boxen?

De prijs voor een eenmalige box is € 23,50. Dit is inclusief verzendkosten.

De prijs voor een lidmaatschap van 3 maanden is € 70,-. Dit is inclusief verzendkosten.

Tot wanneer kunnen de boekenboxen besteld worden?

Elke maand kun je tot en met de 25ste van de desbetreffende maand jouw box naar keuze bestellen. De bestelling moet vòòr 19:00 uur geplaatst zijn. Deze zal dan binnen maximaal 7 werkdagen naar jou worden toegestuurd.

Bestel jij een boekenbox na de 25ste van de maand, dan zal jij jouw boekenbox de daaropvolgende maand ontvangen.

Kan ik het genre in mijn lidmaatschap ook wijzigen?

Ja, dat kan. Dit kan eenmalig worden aangepast of maandelijks. Als je graag wilt graag wisselen van genre, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Geef je wijzigen uiterlijk voor de 25ste van de desbetreffende maand door, uiterlijk tot 19:00 uur. 

Heb ik een account nodig voor het plaatsen van een bestelling?

Om onze boekenboxen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen en interesses, is het nodig om een account aan te maken. Hierin kun je bijvoorbeeld aangeven welke onderwerpen jij interessant vindt om te lezen.

Hoe kan er betaald worden?

Op dit moment kan er alleen met iDeal betaald worden in Nederland.

Verzending:

Wanneer worden de boekenboxen verstuurd:

De boekenboxen zullen binnen 7 werkdagen naar onze klanten worden toegestuurd, gerekend vanaf de 26ste van de desbetreffende maand.

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaald binnen Nederland geen verzendkosten voor de boekenboxen bij The Bookshelf.

Naar welke landen worden de boekenboxen verstuurd?

Op dit moment verzenden wij alleen boekenboxen in Nederland. Mocht je ergens anders wonen en ook graag een boekenbox willen bestellen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@thebookshelf.nl

Waarom duurt de verzending langer dan bij andere boekenwinkels?

Bij The Bookshelf proberen wij onze boekenboxen zo snel mogelijk naar onze klanten te versturen. Maar omdat wij niet met een voorraad werken en pas inkopen bij een bestelling, duurt de levering iets langer. Hier hebben wij voor gekozen om de kosten te drukken en daarmee jou als klant een mooie prijs aan te kunnen bieden.

Levering:

Wat als jij jouw boekenbox niet hebt ontvangen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen het zo snel mogelijk voor je gaan uitzoeken.