Algemeen:

Wat houdt The Bookshelf in?

The Bookshelf is een maandelijkse feestje op je deurmat, in de vorm van een gepersonaliseerde boekenbox. Elke maand kun je een box uitkiezen met daarin een gloednieuw boek en goodies die – zoveel mogelijk – op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd. En dat niet alleen! De boekenbox is natuurlijk ook hèt ideale cadeau voor die grote boekenliefhebber in jouw omgeving.

Voor wie is The Bookshelf bedoeld?

De boekenboxen van The Bookshelf zijn bedoeld voor alle mensen die van lezen houden en graag hun boekenhorizon willen verbreden. Daarnaast kom je door middel van The Bookshelf in aanraking met nieuwe en (nog) onbekende auteurs. 

Hoe worden de boeken in de boekenboxen geselecteerd?

The Bookshelf heeft als uitgangspunt om haar klanten met de beste, nieuwste en leukste boeken in aanraking te brengen. Om dit te kunnen bewerkstelligen lezen wij zoveel mogelijk boeken eerst zelf. Daarna wordt er een selectie gemaakt van alle boeken die wij geschikt vinden om op te nemen in onze boekenboxen.

Daarnaast werken wij ook nauw samen met verschillende uitgeverijen, die ons op de hoogte houden van de nieuwste en beste boeken.

Is The Bookshelf een maandelijks abonnement?

Momenteel bieden wij geen lidmaatschappen aan. Al onze boekenboxen kunnen maandelijks worden aangeschaft.

Hoe weet ik dat ik het boek niet al in huis heb?

Elke 1e van de maand worden de nieuwe boeken in onze boxen bekend gemaakt. Wil je graag verrast worden en niet weten welk boek er in een bepaalde box zit? Plaats dan voor die tijd jouw bestelling. Om eventuele problemen te voorkomen, raden wij je aan om de hints te bekijken op onze Instagram of Facebook pagina.

De door ons geselecteerde boeken zijn maximaal 2 maanden oud.

Bestellen:

Wat zijn de prijzen van de verschillende boxen?

De prijs voor een eenmalige boxen zijn kosten over het algemeen € 23,95. Dit is inclusief verzendkosten. De prijzen kunnen echter variëren.

Tot wanneer kunnen de boekenboxen besteld worden?

De uiterste besteldatum varieert maandelijks. Het is dan ook aan te raden om bij een bestelling goed te kijken naar de uiterste besteldatum. Bij elke boekenbox wordt aangegeven tot wanneer deze verkrijgbaar is en wanneer deze verzonden zal worden.

Bestel jij een boekenbox na de genoemde besteldatum, dan zal jij jouw boekenbox de daaropvolgende maand ontvangen.

Heb ik een account nodig voor het plaatsen van een bestelling?

Om onze boekenboxen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen en interesses, is het nodig om een account aan te maken.

Hoe kan er betaald worden?

Op dit moment kan er alleen met iDeal betaald worden in Nederland.

Verzending:

Wanneer worden de boekenboxen verstuurd:

De boekenboxen zullen binnen 7 werkdagen naar onze klanten worden toegestuurd, gerekend vanaf de 26ste van de desbetreffende maand.

Wat zijn de verzendkosten?

Je betaald binnen Nederland geen verzendkosten voor boekenboxen boven de € 20,- bij The Bookshelf.

Naar welke landen worden de boekenboxen verstuurd?

Op dit moment verzenden wij boekenboxen binnen Nederland en naar België. Mocht je ergens anders wonen en ook graag een boekenbox willen bestellen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@thebookshelf.nl

Waarom duurt de verzending langer dan bij andere boekenwinkels?

Bij The Bookshelf proberen wij onze boekenboxen zo snel mogelijk naar onze klanten te versturen. Maar omdat wij niet met een voorraad werken en pas inkopen bij een bestelling, duurt de levering iets langer. Hier hebben wij voor gekozen om de kosten te drukken en daarmee jou als klant een mooie prijs aan te kunnen bieden.

Levering:

Wat als jij jouw boekenbox niet hebt ontvangen?

Neem dan – uiterlijk binnen 1 maand – contact met ons op via het contactformulier en wij zullen het zo snel mogelijk voor je gaan uitzoeken.