Hoe werkt het?

Wat houdt The Bookshelf in?

The Bookshelf is een online boekhandel die gepersonaliseerde boeken abonnementen aanbiedt. Elke maand kun je jezelf laten verwennen met een gloednieuw boek uit jouw favoriete genre(s) die wij, op basis van jouw wensen en voorkeuren, speciaal voor jou geselecteerd hebben.

Wij bieden meerdere soorten boek abonnementen aan, met verschillende prijzen en voorwaarden. Op die manier zit er voor iedereen een optie tussen.

Daarnaast bieden wij jou de keuze aan of je de titel van het door ons geselecteerde boek voor jou, van tevoren wilt weten of dat je je liever laat verrassen. 

Hoe werkt The Bookshelf? 

Een boeken abonnement afnemen bij The Bookshelf gaat heel makkelijk. Je kiest het abonnement dat het beste bij jou past, je vult eenmalig onze digitale vragenlijst in en vervolgens wordt jouw boek elke maand automatisch naar jou opgestuurd. 

Bekijk hieronder het stappenplan voor een praktisch overzicht:

Stap 1: Kies jouw boeken abonnement
Stap 2: Vul onze digitale vragenlijst in (Let op: dit geldt niet voor het Basic abonnement)
Stap 3: Rond de 20ste van de maand worden de boeken opgestuurd
Stap 4: Veel leesplezier gewenst!

Welke soorten boek abonnementen zijn er verkrijgbaar:

Bij The Bookshelf bieden wij de volgende 3 verschillende soorten boek abonnementen aan:

 1. Het basic boeken abonnement:
  Het basic abonnement is ons voordelige abonnement, waarin je elke maand een nieuw en nog te verschijnen (of zeer recentelijk verschenen) boek uit jouw favoriete genre ontvangt.

  Dit abonnement is geschikt voor lezers die in principe graag èèn bepaald genre lezen, maar wel maandelijks een nieuw boek binnen dit genre ontvangen.

  Let op! Het basic boeken abonnement is niet gepersonaliseerd en wordt dan ook niet afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij selecteren maandelijks zelf het beste boek binnen de desbetreffende genres. 

 1. Het gepersonaliseerde boeken abonnement:
  Het gepersonaliseerde boeken abonnement is qua prijs onze middelmaat, het is namelijk het meest voordelige gepersonaliseerde abonnement dat wij aanbieden.

  Bij dit abonnement krijg je na aanschaf automatisch (binnen max. 3 werkdagen) onze digitale vragenlijst toegestuurd. Deze vul je zo uitgebreid mogelijk in, waarna wij maandelijks voor jou – aan de hand van jouw antwoorden op onze vragenlijst – het beste en nieuwste boek uit jouw favoriete genre selecteren.

  Dit abonnement is geschikt voor lezers die over het algemeen èèn bepaald genre lezen, maar wel graag willen dat de boeken op hun specifieke wensen en voorkeuren wordt afgestemd. 

 1. Het deluxe gepersonaliseerde boeken abonnement:
  Het deluxe gepersonaliseerde abonnement is ons meest uitgebreide abonnement in ons assortiment. Niet alleen is dit abonnement gepersonaliseerd en dus volledige afgestemd op jouw wensen en voorkeuren, maar met dit abonnement kun je maandelijks wisselen van genres. Het kan natuurlijk voorkomen dat jij de ene maand meer zin hebt in een spannende thriller, de volgende maand graag een fijne feelgood wilt lezen en vervolgens weer zin hebt in een heerlijke fantasy young adult.

  Ook in dit abonnement krijg je na aanschaf automatisch (binnen max. 3 werkdagen) onze digitale vragenlijst toegestuurd. Deze vul je zo uitgebreid mogelijk in, waarna wij maandelijks voor jou – aan de hand van jouw antwoorden op onze vragenlijst – het beste en nieuwste boek selecteren.

  Geef voor de 15e van de maand – per e-mail – door welk genre jij graag die maand wilt lezen. Indien wij geen e-mail van je ontvangen gaan wij uit van het genre dat al bij ons bekend is.

  Dit abonnement is geschikt voor lezers die graag gevarieerd lezen. 

Wat kost het?

 • Het basic boeken abonnement kost €23,00 per maand. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij €3,50 aan verzendkosten. Voor verzending naar België rekenen wij €6,50 aan verzendkosten. 
 • Het gepersonaliseerde boeken abonnement kost €25,00 per maand. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij €3,50 aan verzendkosten. Voor verzending naar België rekenen wij €6,50 aan verzendkosten. 
 • Het deluxe gepersonaliseerde boeken abonnement kost €27,00 per maand. binnen Nederland rekenen wij € 3,50 aan verzendkosten. Voor verzending naar België rekenen wij €6,50 aan verzendkosten. 

  Bekijk de ‘Veelgestelde vragen’

  Als je nog meer vragen hebt, bekijk dan zeker de ‘Veelgestelde vragen’ pagina.