Het gepersonaliseerde abonnement

Elke maand een nieuw boek afgestemd op jouw voorkeuren


Weet jij precies wat je leuk vindt en zou je het liefst elke maand een nieuw boek uit jouw favoriete genre toegestuurd krijgen, die ook nog eens aansluit bij jouw wensen en voorkeuren? The Bookshelf biedt hiervoor de perfecte oplossing: het gepersonaliseerde boeken abonnement

Gepersonaliseerd abonnement

Het gepersonaliseerde abonnement is niet alleen gebaseerd op jouw favoriete genre, maar bij dit abonnement kun je ook jouw persoonlijke wensen en voorkeuren aangeven. Wat voor soort verhalen vind jij leuk om te lezen? Waarom? Waar moet een verhaal aan voldoen voor jou? Wij zoeken maandelijks het nieuwste boek voor je uit, dat het beste bij al jouw wensen aansluit.

Verrast worden of geïnformeerd worden?

Bij aanschaf van het abonnement kun je een keuze maken of je elke maand de titel van het boek van tevoren wilt weten. Maar je kunt er ook voor kiezen om elke maand verrast te worden.

gepersonaliseerde boek abonnement

Vragenlijst toegestuurd

Wij personaliseren jouw boek abonnement aan de hand van onze vragenlijst. Na het afsluiten van het abonnement sturen wij jou een digitale vragenlijst toe. Hierop kun jij aangeven wat je wel en niet leuk vindt. De vragenlijst wordt automatisch naar je gemaild. Hier hoef je zelf niets voor te doen.

Gloednieuw boek uit jouw favoriete genre

In dit abonnement selecteren wij elke maand het beste en nieuwste boek uit het door jou gekozen genre. Het gaat om nieuwe boeken die nog moeten verschijnen of zeer recentelijk (in dezelfde maand) zijn verschenen.

Het gepersonaliseerde thriller abonnement

Lees jij graag verhalen waarbij spanning en suspense centraal staat? Dan raden wij jou het thriller genre aan.

Het thriller genre is een overkoepelend genre waaronder meerdere soorten sub-genres vallen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld psychologische thrillers, de Scandinavische thrillers, detectives, actie thrillers of wellicht de wat minder bekende medische thrillers en nog vele meer. 

Lees jij graag boeken van bijvoorbeeld Lars Kepler, Stephen King, Suzanne Vermeer, Robert Bryndza, en Paul Cleave? En vind je het daarnaast leuk om nieuwe auteurs in dit genre te leren kennen? Dan raden wij jou het thriller abonnement aan.

Het gepersonaliseerde roman abonnement

Lees jij graag verhalen waarbij de ontwikkeling van het hoofdpersonage centraal staat? Verhalen waarbij de schrijver de diepte in gaat op bepaalde onderwerpen? Dan raden wij jou het roman genre aan. 
 
Een roman is een overkoepelende term voor meerdere soorten sub-genres. Zoals bijvoorbeeld de literaire romans, de historische romans, familieromans en nog vele meer. 
 
Lees jij graag boeken van bijvoorbeeld Hanya Yanagihara, Franco Gaggiani, Douglas Stuart, Danielle Steel of Sally Rooney? En vind je het daarnaast leuk om nieuwe auteurs in dit genre te leren kennen? Dan is ons roman abonnement zeer geschikt voor jou. 

Het gepersonaliseerde feelgood abonnement

Lees jij graag verhalen met een luchtige toon, enige serieuze onderwerpen die worden afgewisseld met de nodige humor en een goed einde? Dan raden wij jou het feelgood genre aan.

Het feelgood genre is een overkoepelend genre, waaronder meerdere soorten sub-genres vallen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld romantische feelgood verhalen (de klassieke ‘chicklit,’) new adult/erotische verhalen, cozy crime verhalen of real good verhalen.

Ben jij dol op boeken van bijvoorbeeld Sophie Kinsella, Jill Mansell, Lisette Jonkman, Jenny Colgan of Marijke Vos? En vind je het daarnaast leuk om nieuwe auteurs in dit genre te leren kennen?  Dan is ons feelgood genre zeer geschikt voor jou. 

Het gepersonaliseerde young adult abonnement

Lees jij graag verhalen waarbij een jong volwassene die in bijzondere situaties terechtkomt en waarbij de weg naar het volwassen worden van het hoofdpersonage centraal staat? Dan is het young adult genre geschikt voor jou. 

Het young adult genre is een overkoepelend genre, waaronder meerdere soorten sub-genres vallen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld dark academia, fantasy, young adult thrillers, eigentijdse young adult en nog vele meer. 

Lees jij graag boeken van bijvoorbeeld Sarah J. Maas, Holly Black, Lotte van den Noort, Jennifer Armentrout, V.E. Schwab en nog vele andere? En vind je het daarnaast leuk om nieuwe auteurs in dit genre te leren kennen?  Dan raden wij jou ons young adult abonnement aan. 

De boeken abonnementen

Basic

Elke maand een nieuw boek uit jouw favoriete genre
23 maandelijks
 • Gebaseerd op jouw favoriete genre
 • Een nog te verschijnen boek*
 • Keuze: titel wordt bekend gemaakt
 • Keuze: titel blijft een verrassing
 • Dit abonnement is niet gepersonaliseerd
 •  
 •  

Gepersonaliseerd

Elke maand een nieuw boek afgestemd op jou
26,50 maandelijks
 • Gepersonaliseerd abonnement
 • Gebaseerd op jouw favoriete genre
 • Afgestemd op jouw wensen en leesvoorkeuren
 • Een nog te verschijnen boek*
 • Keuze uit titel bekendmaken of verrast worden
 • Vragenlijst wordt toegestuurd
 •  

Deluxe gepersonaliseerd

Elke maand een nieuw boek, met wisselend genre keuze
28,50 maandelijks
 • Gepersonaliseerd abonnement
 • Gebaseerd op jouw favoriete genres
 • Afgestemd op jouw wensen en leesvoorkeuren
 • Een nog te verschijnen boek*
 • Keuze uit titel bekendmaken of verrast worden
 • Maandelijks wisselen van genres*
 • Vragenlijst wordt toegestuurd