Wat houdt het ‘The Bookshelf’ in?

The Bookshelf is een maandelijks feestje op je deurmat, in de vorm van een (gepersonaliseerde) boekenbox. Elke maand kun je een box uitkiezen in jouw favoriete genre en jezelf verwennen met een gloednieuw boek èn leuke – en zoveel mogelijk op jouw wensen en voorkeuren afgestemde – goodies. En dat niet alleen! De boekenbox is natuurlijk ook hèt ideale cadeau voor die grote boekenliefhebber in jouw omgeving.

Hoe werkt The Bookshelf?

Een boekenbox bestellen bij The Bookshelf is eigenijk heel simpel. Je kiest jouw favoriete genre, je kiest jouw type box en vervolgens wacht je rustig af.

Stappenplan:

Bekijk hieronder het stappenplan voor een praktisch overzicht:

  • Stap 1: Kies jouw favoriete genre.
  • Stap 2: Kies voor een boekenlegger, together of een deluxe gepersonaliseerde boekenbox
  • Stap 2a: Indien je hebt gekozen voor onze deluxe gepersonaliseerde boekenbox, vul je onze vragenlijst zo uitgebreid mogelijk in. Deze wordt – na het plaatsen van de bestelling – per e-mail verstuurd.
  • Stap 3: Houd je brievenbus in de gaten
  • Stap 4: Veel leesplezier!

Welke soort boekenboxen zijn er verkrijgbaar:

De boekenlegger boekenbox:
De boekenlegger boekenbox is aan te raden voor iedereen die geen behoefte heeft aan goodies, maar het wel leuk vindt om 2 unieke boekenleggers bij haar/zijn bestelling te ontvangen. Het voordeel van de boekenlegger boekenbox is dat deze goedkoper is en sneller verzonden wordt.

De deluxe boekenbox:
Let op! Deze boekenboxen zijn momenteel niet elke maand verkrijgbaar!

Onze deluxe boekenboxen zijn onze gepersonaliseerde boekenboxen. Deze boekenbox bestaat naast het boek uit 2 – 4 goodies, die volledig op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd. Dit doen wij aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Daarnaast wordt alles netjes verpakt en wordt het boek op onze ‘signature way’ ingepakt. Tevens krijg je bij deze boekenbox een handgeschreven kaartje, met daarop uitleg waarom wij voor de desbetreffende goodies hebben gekozen voor jou.

Deze box is geschikt voor iedereen die zichzelf graag een cadeau wil geven. En de deluxe boekenbox is het ideale cadeau voor die grote boekenliefhebber in jouw omgeving.

De together boekenbox:

Onze together boekenbox is een boekenbox waarbij wij – wat betreft de goodies – een samenwerking zijn aangegaan met een andere onderneming. Met deze boekenbox kun je naast de nieuwste en beste boeken, ook andere leuke, bruikbare en nieuwe producten leren kennen. Producten waar je wellicht nog niet eerder over hebt gehoord of die je altijd al hebt willen proberen. Wij werken altijd samen met bedrijven waarvan wij denken dat ze een mooi (maatschappelijk) doel nastreven, goede kwaliteit leveren en een uniek product aanbieden.

Onze together boekenbox is ideaal voor alle boekenliefhebbers die echt graag verrast worden, het leuk vinden om nieuwe producten uit te proberen en een brede interesse hebben.

Wat kost het?

  • De prijzen voor de boekenlegger boekenboxen zijn vaak even duur als wanneer het boek los gekocht zou worden. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij maximaal € 5,00 aan verzendkosten. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten.
  • De prijs voor de deluxe gepersonaliseerde boekenboxen is € 35,00. Voor verzending binnen Nederland rekenen wij maximaal € 5,00 aan verzendkosten. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten.
  • De prijs voor de together boekenboxen liggen tussen de € 25,00 – € 32,50. Deze prijzen kunnen maandelijks variëren, afhankelijk van onder andere welke samenwerkingen wij aangaan.Voor verzending binnen Nederland rekenen wij maximaal € 5,00 aan verzendkosten. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten.

Geef “The Bookshelf” cadeau!

Wil je graag een boekenbox aan iemand cadeau geven? Vul dan bij bij het verzendadres, de gegevens van de ontvanger toe. En vul bij het ‘bestelnotities’ veld in voor wie de box is en voor welke gelegenheid.

Bekijk de ‘Veelgestelde vragen’

Als je nog meer vragen hebt, bekijk dan zeker de ‘Veelgestelde vragen’ pagina.