Wat houdt het ‘The Bookshelf’ in?

The Bookshelf is een maandelijks feestje op je deurmat, in de vorm van een (gepersonaliseerde) boekenbox. Elke maand kun je een box uitkiezen in jouw favoriete genre en jezelf verwennen met een gloednieuw boek èn leuke – en zoveel mogelijk op jouw wensen en voorkeuren afgestemde – goodies. En dat niet alleen! De boekenbox is natuurlijk ook hèt ideale cadeau voor die grote boekenliefhebber in jouw omgeving.

Hoe werkt The Bookshelf?

Een boekenbox bestellen bij The Bookshelf is eigenijk heel simpel. Je kiest jouw favoriete genre, je kiest jouw type box en vervolgens wacht je rustig af.

Stappenplan:

Bekijk hieronder het stappenplan voor een praktisch overzicht:

  • Stap 1: Kies jouw favoriete genre.
  • Stap 2: Kies voor een standaard boekenbox of een deluxe boekenbox
  • Stap 2a: Indien je hebt gekozen voor onze deluxe boekenbox, vul je onze vragenlijst zo uitgebreid mogelijk in. Deze wordt – na het plaatsen van de bestelling – per e-mail verstuurd.
  • Stap 3: Houd je brievenbus in de gaten
  • Stap 4: Veel leesplezier!

Welke soort boekenboxen zijn er verkrijgbaar:

De standaard boekenbox:
De standaard boekenbox is aan te raden voor iedereen die geen behoefte heeft aan goodies, maar het wel leuk vindt om 2 boekenleggers bij haar/zijn bestelling te ontvangen. Het voordeel van de standaard boekenbox is dat deze goedkoper is en sneller verzonden wordt.

De gepersonaliseerde boekenbox:
Ook kun je kiezen voor een gepersonaliseerde boekenbox. Deze boekenbox bestaat naast het boek uit 2 a 3 goodies, die volledig op jouw wensen en voorkeuren zijn afgestemd. Dit doen wij aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Daarnaast wordt alles netjes ingepakt en wordt het boek op onze ‘signature way’ ingepakt. Tevens krijg je bij deze boekenbox een handgeschreven kaartje, van de eigenaar van het bedrijf.

Deze box is geschikt voor iedereen die zichzelf graag een cadeau wil geven. En de deluxe boekenbox is het ideale cadeau voor die grote boekenliefhebber in jouw omgeving.

Wat kost het?

  • De prijzen voor de standaard boekenboxen liggen tussen de € 25,00 en € 27,00. Dit is inclusief verzendkosten in Nederland. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten.
  • De prijzen voor de deluxe boekenboxen liggen tussen de € 30,00 en € 35,00. Dit is inclusief verzendkosten in Nederland. Voor verzending naar België rekenen wij € 6,00 aan verzendkosten.

Geef “The Bookshelf” cadeau!

Wil je graag een boekenbox aan iemand cadeau geven? Vul dan bij bij het verzendadres, de gegevens van de ontvanger toe. En vul bij het ‘bestelnotities’ veld in voor wie de box is en voor welke gelegenheid.

Bekijk de ‘Veelgestelde vragen’

Als je nog meer vragen hebt, bekijk dan zeker de ‘Veelgestelde vragen’ pagina.