Onze boekenboxen
Thriller
THRILLER
ROMAN
Feelgood
FEELGOOD
Hot and steamy
HOT & STEAMY | NEDERLANDSTALIG
Non-fictie-of-Engelstalig
BOOKTOK | YOUNG ADULT ROMANCE
Hot and steamy
HOT & STEAMY | ENGELSTALIG
Meer boek gerelateerde items
BOEKENLEGGERS & STICKERS
SALE + NIEUWE BOEKEN
TWEEDEHANDS BOEKEN
Korte uitleg

The Bookshelf – Verschillende soorten boekenboxen

The Bookshelf is er voor alle lezers, die graag met de nieuwste boeken in aanraking komen รจn van een verrassing houden.
Elke boekenbox bestaat uit een recentelijk uitgekomen boek en een aantal leuke en bruikbare goodies.

Wil jij ook graag zo een te gekke boekenbox ontvangen? Dat kan!
Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is jouw favoriete genre bepalen, kiezen uit een van onze boekenboxen 
en wij doen de rest.

Met The Bookshelf ontvang je elke maand een nieuwe verrassing op de deurmat.
Een leuk cadeau voor jezelf รฒf een ander.

Vragen? Mailen mag altijd naar info@thebookshelf.nl of via het contactformulier. 

Reviews
Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Absoluut een aanrader…
Tijdens de veel te lange lockdown in 2020 moest mijn favoriete boekenwinkel even sluiten en ik ben helaas echt geen grote fan van grote ketens en onlineshops waar de klant maar een nummer is en dus moest ik op zoek naar een andere manier om aan mijn boeken te geraken. Bij thebookshelf hebben ze hierdoor nu een vaste klant erbij gekregen en dit uit verschillende redenen:
1. Onlineshoppen is idd erg gemakkelijk en ik moet niet eens uit mijn luie zetel komen (je moet alleen de juiste shop weten te vinden) . Uiteraard is mijn vaste boekenwinkel me niet kwijt, maar heb ik er nu gewoon 2 in de plaats.
2. Het voelt als kerst om het pakketje te openen. Ik weet nooit wat erin steekt en kadootjes uitpakken is gewoon altijd een zalig gevoel. Jezelf beschenken is veel leuker als je niet weet wat je krijgt. ๐Ÿ™‚ En door de persoonlijke aanpak van thebookshelf is het ook altijd raak.
3. Soms kan ik in de winkel geen boek kiezen (veel te veel keuze) en dit wordt me hier lekker gemakkelijk gemaakt. Ik vertrouw volledig op de keuze van Peggy en tot nu toe heeft ze me ook nog niet teleurgesteld. Aangezien dat smaken bij boeken vaak erg verschillen, is dit bijna magisch – en dankzij de korte beschrijving kan ik al goed genoeg beslissen of het boek me zou kunnen bevallen. Uiteraard koop ik sommige boeken nog steeds zelf, bv als ik weet dat me de schrijver bevalt of omdat ik gericht naar iets zoek – maar hier ontdek ik dus ook eens een schrijver die ik nog niet kende. ๐Ÿ™‚
4. De persoonlijke aanpak is direct nog een punt waard, want het persoonlijke briefje in elk doos voelt altijd erg vertrouwd en persoonlijk en maakt het totaalplaatje echt af. Ik hou ze allemaal bij. In de huidige tijd mag ik al blij zijn als ik eens een langere mail ipv een smsje krijg van vrienden, maar iets handgeschreven te lezen, wat niet op een boodschappenlijst lijkt (zoals de brieven die ik van mijn lieve vriend krijg) is gewoon erg mooi.
5. Thebookshelf heeft een opene en eerlijke klantenwerking en is absoluut betrouwbaar.
6. Kleine zelfstandigen zijn cooler dan grote blauwe reuzen.
7. Ik zou zo voort kunnen doen, maar vanaf hier gaat toch niemand meer verder lezen. ๐Ÿ™‚
Bedankt voor mijn boekenbox, Peggy. Ik zit hier net met een thee en een boek en zal zo lezend het weekend induiken. ๐Ÿ˜€

Ela
Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Sinds een half jaar bestel ik bijna elke maand een boekenbox bij Peggy. De laatste tijd zijn er meerdere boekenboxen op de markt, maar ik vind juist de boxen van Peggy heel fijn! Allereerst omdat ze uniek zijn, niemand heeft precies dezelfde box als jij, omdat alle goodies (eigenlijk zijn het gewoon cadeautjes!) persoonlijk uitgekozen worden, ze altijd bruikbaar zijn en niet per se boekgerelateerd zijn. In al die maanden heb ik nog geen enkele goodie gekregen waar ik niks aan had of niks mee kon ๐Ÿ™‚
Plus wat ik heel fijn vind, is dat je niet aan een abonnement vast zit. Je kan gewoon per maand beslissen of en welke box je wilt, en als je deze voor de 1e van de maand besteld is het ook nog eens een verrassing welke je krijgt!
En als laatste is Peggy super lief en maakt ze van elke box een feestje!

Crissy
Rated 5 out of 5
3 mei 2021

Top, top, top!!

Gladys
Rated 5 out of 5
4 april 2021

Ik heb pas mijn eerste box ontvangen en ik was aangenaam verrast! Echt leuke goodies waar je wat aan hebt, afgestemd op jouw voorkeuren. Alles is mooi en met veel zorg ingepakt en met een verwelkomend briefje erbij. Je ziet dat er veel tijd en moeite in gestoken wordt!
De geselecteerde boeken van de maand vond ik een prima keuze en de hints die je vooraf krijgt maken het spannend om te raden. Als je liever zeker bent, dan kan je even wachten tot de boeken worden onthuld.

Iris R.
Rated 4 out of 5
14 maart 2021

Het krijgen van de box van de Bookshelf is altijd leuk! Peggy zorgt er goed voor dat de goodies bij jou aansluiten. Het uitpakken is altijd een feestje.
Ik zou graag zien dat je alleen de boeken met de hint kunt bestellen ipv dat je weet welk boek er komt, dat kan in een paar dagen, maar dan wordt op social media toch vaak gedeeld welk boek komt. Dat vind ik jammer.
Verder hele fijn service en een feestje met uitpakken!

Willemijn
Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Vanaf het begin bestel ik al boekenboxen bij The Bookshelf. Iedere maand kijk ik er weer naar uit om de boekenbox te ontvangen! Doordat de goodies gepersonaliseerd zijn, kan je ervan uit gaan dat ze bij jou passen en dat je er ook iets aan hebt. Door de personalisatie geeft de box mij iedere keer weer een bijzonder gevoel. Het is net een cadeautje die je iedere maand uit mag pakken.
Door de hints kan je de boekenbox kiezen die het beste bij jou past en waar jij echt zin in hebt. Ik kan The Bookshelf aan iedereen aanraden die van boeken houdt en cadeautjes!

Raรฏssa
Geef jouw review